El programa ‘Terra Viva’ serà en directe

A partir de dilluns 9 de gener a les 12:45 hores, l’espai sobre el sector primari i el medi ambient canvia de format i, amb Àlex Blanquer, presentarà Joan Espinosa

Àlex Blanquer i Joan Espinosa s'estrenen com a parella al Terra Viva
Àlex Blanquer i Joan Espinosa s'estrenen com a parella al Terra Viva / Departament de Comunicació
05 de gener 2023 - 11:48

Terra Viva, el programa d’À Punt sobre el sector primari i el medi ambient, es reinventa. El nou format, que s’estrena el pròxim dilluns 9 de gener, serà en rigorós directe a les 12:45 hores i tindrà més presència en la graella de la cadena fins a les 14 hores, per la qual cosa es consolida en la franja prèvia de l’informatiu À Punt NTC migdia.

Àlex Blanquer continuarà al capdavant del programa i l’acompanyarà Joan Espinosa. El presentador s’encarregarà de la meteorologia en aquest nou format. Ens connectarà cada dia amb els reporters i reporteres, repartits pels diferents punts de la Comunitat Valenciana, que ens informaran de l’última hora del camp, la ramaderia i la pesca.

De dilluns a divendres a les 12.45 hores el programa Terra Viva els espera
De dilluns a divendres a les 12.45 hores el programa Terra Viva els espera

En aquesta versió renovada de Terra Viva, l’audiència cobrarà encara més protagonisme. Gaudirem, com sempre, de les cròniques i les fotografies que ens facen arribar i també d’altres sorpreses que desvelarem més endavant.

El cuiner Lluís Penyafort ens ensenyarà a ser creatius en la cuina i continuarem tenint les seccions dels experts de Terra Viva. El veterinari Germán Cervera s’encarregarà de la secció del món animal; la nutricionista Elisa Escorihuela de la secció de nutrició i consells alimentaris, i Tono Belda ens descobrirà tots els recursos que ens dona la natura. 

També et pot interessar

stats