El programa familiar ‘Animalades’ torna a la sobretaula del cap de setmana d’À Punt

El diumenge 10 d’abril comença una quarta temporada que ens acompanyarà dissabtes i diumenges a les 15 hores

MINIATURA MICROSITE WEB ANIMALADES
Dissabtes i diumenges a les 15 hores tens una cita amb 'Animalades' / Departament de Comunicació
07 d'abril 2022 - 09:30

Animalades, un món bestial! torna a la graella del cap de setmana d’À Punt. A partir d’aquest diumenge a les 15 hores començarà la quarta temporada del programa que ens acosta el món dels animals de companyia i les seues històries de creixement, superació i convivència. A partir de la pròxima setmana Animalades s’emetrà dissabtes i diumenges en acabar l’informatiu Noticies migdia.

Animalades és un espai d’entreteniment amb reportatges combinats sobre animals de 25 minuts destinat a tota la família. L’objectiu és educar en el respecte i el benestar animal, per això s’aborden totes les branques temàtiques relacionades: salut, comportament, adopcions o teràpies, tant en animals domèstics com salvatges.

Sucre és un gat embafós
Sucre és un gat embafós

En Animalades volen que els i les valencianes reconeguen els drets dels animals, aprenguen a respectar-los i valoren el paper que tenen en la societat actual. En cada programa es conten tres històries a on es deixa patent que els animals no són joguets, no s’abandonen, que cal vigilar els naixements incontrolats, posar-los xip i no triar animals exòtics perquè la supervivència dels animals depén de nosaltres.

L’espai vol potenciar les habilitats i destreses de persones i animals amb seccions que compten amb la col·laboració de les espectadores i espectadors. Animalades mostra els llaços d’afecte entre el món animal i la família, l’aprenentatge a través de les emocions i el compromís social amb el civisme, la solidaritat i la diversitat.

El programa recorrerà, aquesta vegada sense la gosseta Lluna com a presentadora, totes les comarques valencianes de dalt a baix per a conéixer de prop les històries dels particulars, professionals i associacions que treballen amb animals i que estimen les espècies que conviuen amb nosaltres en el planeta.

També et pot interessar

stats