El programa d’À Punt Mèdia ‘Plaerdemavida’ rep el Premi Difusió Plaça del Llibre 2018

Pel seu compromís amb el foment del llibre i la lectura en la nostra llengua.

'Plaerdemavida'
'Plaerdemavida'

Plaerdemavida, l’espai de divulgació literària de la ràdio i la televisió d’À Punt, ha rebut el Premi Difusió Plaça del Llibre 2018 “pel seu compromís amb el foment del llibre i la lectura en la nostra llengua”. Plaerdemavida és un programa que en la seua versió de ràdio està presentat per la periodista Maria Josep Poquet, i està dirigit tant als lectors habituals en valencià com als nous.

El premi serà lliurat dijous que ve, dia 1 de novembre, al Centre Octubre de València dins de la mostra de literatura en valencià que per sisé any reuneix llibreries i editorials. El jurat del premi que atorga la fira Plaça del Llibre valora l’esforç del programa de televisió i ràdio per establir una relació “d’estima i confiança entre l’escriptor o escriptora, el llibre i el públic lector”.

El director de Continguts i Programació d’À Punt, César Martí, explica que Plaerdemavida és una de les apostes de l’espai públic de comunicació valencià per la divulgació de la literatura i assegura que “és una satisfacció que el sector editorial reconega aquesta aposta”.

També et pot interessar