El programa d’À Punt Mèdia ‘69 raons’, Premi Pello Sarasola al millor programa de les televisions autonòmiques

El guardó es va entregar anit a la seu d’À Punt a Burjassot durant la XVI Jornada de Programes que organitza Forta.

69 raons
69 raons
06 de març 2020 - 11:41

El programa 69 raons d’À Punt69 raons d’À Punt va rebre anit el Premi Pello Sarasola al millor programa de les televisions autonòmiques. Es tracta de la cinquena edició del guardó, a què optaven huit programes de diferents gèneres i formats de les televisions autonòmiques agrupades en la Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (Forta).

El jurat del premi està integrat per responsables de continguts de les cadenes integrades en la Forta. Optaven al premi, juntament amb el programa de divulgació afectiva i sexual 69 raons, Cruce de caminos (CCM), Tierra de talentos (CSRTV), Crims (TV3), O sabor das margaridas (CRTVG), Jo en sé més que tu/Yo sé más que tú (IB3, ETB, ARAGON TV), Benvidos Bienllegaos (RTPA) i La vuelta al cole (RTVM).

Amb aquest premi es ret homenatge a la memòria de Pello Sarasola, impulsor de la col·laboració entre les diferents cadenes autonòmiques. El guardó es va lliurar ahir a València, a la seu d'À Punt, televisió amfitriona, en el transcurs de la jornada de treball que anualment reuneix els responsables de programes i continguts de les cadenes autonòmiques per a analitzar el panorama audiovisual, intercanviar experiències i analitzar els programes que millor funcionen.

El programa 69 raons es va estrenar el passat mes de setembre com a un dels plats forts de la programació de la tardor-hivern d’À Punt. Primer es va estrenar en el web i després en televisió. El programa, dirigit a un públic familiar, està presentat per Lara Avargues, sexòloga, psicòloga i terapeuta de parella. En cada capítol es parla i es debat de la sexualitat, i també es respon a les inquietuds en matèria de sexe dels més joves.

També et pot interessar

stats