El programa ‘400’ tractarà dijous el Parkinson

Pere Aznar, visitarà les instal·lacions de Parkinson València, una associació que fa més de vint-i-huit anys que ajuda els afectats d'esta malaltia degenerativa.

400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà les instal·lacions de Parkinson València
400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà les instal·lacions de Parkinson València / Departament de Comunicació
22 de febrer 2023 - 09:59

Este dijous, 23 de febrer, a les 22:00 hores, À Punt emetrà el sèptim capítol de 400, en què Pere Aznar coneixerà de primera mà els problemes de les persones afectades pel Parkinson.

A la Comunitat Valenciana hi ha uns vint mil malalts de Parkinson, una malaltia que afecta sobretot majors de seixanta anys, però que es pot manifestar molt abans. El Parkinson és una malaltia que no té cura, però que sí que es pot tractar per tal de millorar la qualitat de vida dels afectats.

Pere conversarà amb afectats, familiars i professionals que ens mostraran que l'humor pot ser de gran ajuda
Pere conversarà amb afectats, familiars i professionals que ens mostraran que l'humor pot ser de gran ajuda

400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà les instal·lacions de Parkinson València, una associació que fa més de vint-i-huit anys que ajuda els afectats d'esta malaltia degenerativa.

Pere conversarà amb afectats, familiars i professionals que ens mostraran que l'humor pot ser de gran ajuda per a afrontar les adversitats. A Conchi, Jose i Virginia no els tremolarà el pols a l’hora de fer un monòleg amb les seues experiències personals.

El programa 400 s'emet cada dijous a les 22 hores
El programa 400 s'emet cada dijous a les 22 hores

400 és una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio).

 

També et pot interessar

stats