El programa ‘400’ tractarà d’ajudar amb humor els afectats i familiars del càncer infantil

Pere Aznar visitarà les instal·lacions d'Aspanion, l'associació de xiquets amb càncer, per tal de comprovar com riure pot ser de gran ajuda per a aquells que estan lluitant la gran batalla per viure

dav
Dijous el programa '400' parla de càncer infantil / Departament de Comunicació
01 de febrer 2023 - 11:35

Aquest dijous, 2 de febrer, a les 22:00 h, À Punt estrenarà el quart programa de 400, on Pere Aznar viurà el repte més gran de la temporada: tractar d'ajudar amb humor els afectats i familiars del càncer infantil.

Més d'un milió de persones moren a causa del càncer a Europa cada any, dels quals 6.000 són menors de quinze anys. El 2021, el càncer va ser la segona causa de mortalitat a Espanya, amb més de 100.000 afectats. Tot i això, la taxa de supervivència del càncer infantil és de quasi el 80%.

400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà les instal·lacions d'Aspanion, l'associació de xiquets amb càncer, per tal de veure si l'humor hi està present i si pot ajudar davant d’un drama com és el càncer infantil. Conversarà amb afectats, familiars, professionals i amb gent que va superar el càncer infantil per tal de comprovar com riure pot ser de gran ajuda per a aquells que estan lluitant la batalla per viure.

El programa de Pere Aznar tractarà d'ajudar amb humor els afectats i familiars.
El programa de Pere Aznar tractarà d'ajudar amb humor els afectats i familiars.

Lorena, Daniela i Mar ens emocionaran amb els monòlegs de les seues experiències amb el càncer infantil.

400 és una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio).

També et pot interessar

stats