El programa ‘400’ tracta les malalties mentals

Pere Aznar visitarà la Fundació SASM de Sueca per tal de buscar l’alegria en el dia a dia dels usuaris interns del centre

Pere Aznar conversarà amb interns, familiars i professionals per tal de conéixer a fons els problemes quotidians
Pere Aznar conversarà amb interns, familiars i professionals per tal de conéixer a fons els problemes quotidians / Departament de Comunicació
25 de gener 2023 - 13:31

Aquest dijous, 26 de gener a les 22:00 h, À Punt estrenarà el tercer programa de 400, on Pere Aznar, viurà de prop les malalties mentals.

El ritme frenètic i les exigències del dia a dia ens poden crear alteracions emocionals i poden interferir en el nostre pensament i en la nostra conducta diària. També, a causa de factors genètics o condicions psicològiques o, simplement, per la nostra realitat social, poden originar-se malalties mentals que en diferent grau i intensitat afecten les persones.

Dijous a les 22 hores, '400' ens trasllada experiències vitals
Dijous a les 22 hores, '400' ens trasllada experiències vitals

400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà la Fundació SASM de Sueca per tal de buscar l’alegria en el dia a dia dels usuaris interns al centre. Conversarà amb interns, familiars i professionals per tal de conéixer a fons els problemes quotidians i tractar de trobar un raig de llum a la foscor, un punt de trobada on el riure puga ajudar a fer front la malaltia. Noèlia, Vicente i Amparo ens deixaran bocabadats amb els monòlegs de les seues experiències vitals.

400 és una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio). Dijous passat, l’espai 400 dedicat a les addiccions, en la seua segona entrega, va aconseguir més de 81.000 espectadors i un 4,9% de share, amb més de 210.000 contactes en algun moment del programa.

També et pot interessar

stats