Les proclamacions de les belleses del foc, en directe per À Punt

Dissabte i diumenge de vesprada des del Teatre Principal d’Alacant

Belén Mora serà proclamada bellesa del foc 2023
Belén Mora serà proclamada bellesa del foc 2023 / Departament de Comunicació
12 de gener 2023 - 17:27

La televisió pública valenciana À Punt es vesteix de festa aquest cap de setmana per a oferir en directe les dues retransmissions de les proclamacions de les belleses del foc d’Alacant 2023.

El dissabte 14 de gener, a les 19:30 hores, serà la proclamació de Belén Mora, bellesa del foc d'Alacant 2023, i les seues sis dames d'honor. Un acte oficial en què rebran la banda que les proclama i les acredita com les màximes representants de les Fogueres de Sant Joan 2023, al Teatre Principal d'Alacant.

El diumenge 15 de gener, a les 20:00 hores, serà la proclamació d’Inés Llavador, bellesa del foc infantil d'Alacant 2023, i les seues sis dames d'honor, que rebran la banda que les acredita com les màximes representants de les Fogueres de Sant Joan 2023, en el seu acte de proclamació, al Teatre Principal d'Alacant.

Inés Llavador serà proclamada bellesa del foc infantil 2023
Inés Llavador serà proclamada bellesa del foc infantil 2023

La retransmissió estarà conduïda pel periodista Ferran Cano els dos dies. Amb ell estaran, com a comentaristes convidats, el periodista Francisco José Martínez Llorca d’Infogueres, i la indumentarista Concepción Beneyto Amat, mentre que diumenge l’indumentarista que hi participarà serà José María Lorente Pascual.

També et pot interessar

stats