La primera retransmissió en directe de la televisió d’À Punt serà el partit de futbol entre el València CF i l'Al-Nassr

La retransmissió serà dimecres, dia 9 de maig a les 17.40.

Rodrigo Moreno i Gonçalo Guedes
Rodrigo Moreno i Gonçalo Guedes

La primera retransmissió en directe de la televisió d’À Punt, en proves tècniques d’emissió des del 25 d’abril, serà un partit de futbol. En concret, À Punt té previst retransmetre dimecres, dia 9 de maig, el partit amistós entre el València CF i l'Al-Nassr. El València jugarà contra un equip reforçat amb estreles de l’univers futbolístic, com ara el brasiler Ronaldinho.

El partit es jugarà a les 17.40 h a Riad, la capital de l’Aràbia Saudita, i és un homenatge a l'exfutbolista Fahd Al-Hurif, un dels promotors de l'encontre amistós. El senyal que farà possible el directe serà facilitat per Mediapro. El partit de futbol serà comentat per periodistes d’À Punt. 

À Punt està immers des de fa dues setmanes en proves tècniques d’emissió amb la intenció de detectar problemas tècnics en l’emissió o anomalies. També per a fer que els usuaris tinguen temps de seleccionar À Punt en el comandament a distància abans de les emissions definitives. Els canals de referència d’À Punt són el 60 a Castelló, el 25 a Alacant i els canals 57 o 39 a la província de València. 

Si detecteu problemes tècnics en l’emissió o anomalies, o teniu cap problema de recepció, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través de tdt@cvmc.es. En trobareu més informació en el web www.apuntmedia.es i en les nostres xarxes socials.

També et pot interessar

stats