Presentem la redacció d'À Punt

Un espai únic i integrat, per a donar resposta a les noves formes de consumir informació i fer servei públic amb rigor i honestedat.

Presentem la redacció d\'À Punt

La redacció d'À Punt Mèdia es presenta davant dels mitjans, i de la societat. El nou espai valencià de comunicació ha dissenyat una redacció única i integrada, en la qual periodistes, ENG, realitzadors i realitzadores, càmeres, lingüistes, professionals de l'oratge i persones expertes en web, xarxes i SEO treballem junts per a elaborar millors informatius, en totes les finestres disponibles: la ràdio, la tele, el web i les xarxes socials, i el portal infantil de La Colla

Les noves formes de consumir informació exigeixen, no només nous perfils professionals, sinó també noves maneres de presentar l'actualitat, una producció més eficaç i coordinada, i una optimització dels recursos disponibles. Fer-ho ens convida també a coordinar els esforços per a fer aquest servei públic davant de la ciutadania valenciana. Busquem fomentar la creativitat i la innovació, els continguts transmèdia i el periodisme, sense perdre l'honestedat, el rigor i la pluralitat de veus i històries que conformen la nostra realitat. 

Per això compartim un espai ample i diàfan, amb predomini del blanc, el color de la transparència, però també amb elements del Tirant lo Blanc, la gran obra de la literatura universal escrita pel valencià Joanot Martorell, que ens recorda el nostre ancoratge en la realitat valenciana, en imatge i també en paraula. 

Universalitat, arrelament i transparència són l'essència del nostre servei públic en un espai que podran compartir amb nosaltres a partir del 10 de juny.

També et pot interessar

stats