Els Premis Rei Jaume I, en directe per À Punt

A partir de les 11:50 hores per la televisió amb assistència del rei Felip VI des de la Llotja de València

Premis Rei Jaume I 2023
Premis Rei Jaume I 2023 / Departament de Comunicació
27 de novembre 2023 - 10:31

À Punt els oferirà demà dimarts, 28 de novembre en directe el lliurament dels Premis Rei Jaume I. Serà un programa especial que començarà a les 11:50 hores, amb l’arribada del rei Felip VI a la Llotja de València. A través de les càmeres d’À Punt les espectadores i espectadors podran assistir en primera fila a un dels esdeveniments més importants de l’any a la Comunitat Valenciana. La locució serà del periodista Xavier Carrau.

Estos premis, que es lliuren des de l’any 1989, reconeixen la singularitat, el rigor i la vocació de treball de diferents investigadores i investigadors. Durant la cerimònia rebran les seues distincions les persones següents:

Antonio Echavarren Pablos (Premi Rei Jaume I d’Investigació Bàsica), Olympia Bover Hidiroglu (Premi Rei Jaume I d’Economia), Guillermina López-Bendito (Premi Rei Jaume I d’Investigació Mèdica), Carlota Escutia Dotti (Premi Rei Jaume I de Protecció del Medi Ambient), Daniel Maspoch Comamala (Premi Rei Jaume I de Noves Tecnologies) i Alfonso Jiménez Rodríguez-Vila (Premi Rei Jaume I a l’Emprenedoria).

Cartes en Joc busca “El millor xef jove de la Plana Baixa”

També dimarts a la nit en el concurs gastronòmic Cartes en joc posaran el punt de mira en els joves restauradors que han aconseguit consolidar i reformular els plats de la gastronomia castellonenca de tota la vida amb una exitosa recepta a base d’altes dosis de talent, espenta i valentia. Aquesta setmana busquen a Borriana i Vila-real “El millor xef jove de la Plana Baixa”.   

Jordi Garrido presenta Cartes en Joc
Jordi Garrido presenta Cartes en Joc

           Des de Vila-real participa el restaurant Pico de Gallo, amb Pablo Bravo, cuiner i gerent, i José Luis Fernández, cap de sala; des de Borriana concursa el restaurant Coppelia Bonica, amb Barbu Marian, cap de cuina, i Vicent Esteller, propietari; també La Pata Coja, amb Pablo Llopis, propietari i cap de cuina i Vanessa Vélez, propietària i cap de sala.

També et pot interessar

stats