Els Premis de les Arts Escèniques tornen en directe per la televisió d’À Punt

Dilluns 8 de novembre a partir de les 22 hores.

En acabar s’emet l’obra de teatre ‘Dinamarca’ dels germans Sirera.

Dilluns 8 de novembre a partir de les 22 hores.
Dilluns 8 de novembre a partir de les 22 hores. / Departament de Comunicació
05 de novembre 2021 - 10:09

El Teatre Principal de València acull dilluns a la nit la gran festa de l'escena valenciana que representa la concessió dels Premis de les Arts Escèniques. Una gala que retransmetrà en directe, a partir de les 22 hores, la televisió d’À Punt.

Els guardons que concedeix l’Institut Valencià de Cultura tenen com a objectiu reconéixer els professionals escènics valencians i donar-los visibilitat, així com incentivar i promocionar la producció escènica valenciana.

Es concediran premis en 18 categories, a més del Premi d’Honor a la millor contribució a les arts escèniques valencianes, al llarg de la seua trajectòria professional, a una persona, companyia, societat, associació o institució. En aquesta edició s’ha volgut reconéixer la gran tasca cultural, social, humana i pedagògica que realitza l’associació Payasospital.

‘Dinamarca’ des del Teatre Rialto per la televisió

En acabar la retransmissió dels Premis de les Arts Escèniques, À Punt mantindrà el teló alçat per a oferir, des del teatre Rialto de València l’obra Dinamarca.

‘Dinamarca’ des del Teatre Rialto per la televisió
‘Dinamarca’ des del Teatre Rialto per la televisió

L’obra transcorre durant els anys de l’ocupació nazi de Dinamarca. Sis personatges van teixint una apassionant teranyina de relacions i conflictes que es mouen en l’esfera més íntima i familiar en la lluita entre la resistència i els grups paramilitars pronazis, de l’univers sentimental a l’ambició professional i dels desitjos sexuals més amagats a la crisi de la fe religiosa.

Dinamarca, de Josep Lluís i Rodolf Sirera és una producció de l’Institut Valencià de Cultura dirigida per Carles Alfaro i interpretada per Paula Braguinsky, Sergio Caballero, Cristina García, Enric Juezas, Raúl Navarro i Rebeca Valls.

També et pot interessar

stats