‘El premi’, el nou concurs diari d’À Punt per a l'estiu

Presentat per Lluís Cascant, sorprendrà les empreses valencianes amb una divertida visita al centre de treball, de dilluns a diumenge a les 13:00 hores 

Lluís Cascant presenta El Premi
Lluís Cascant presenta El Premi / Departament de Comunicació
26 de juliol 2021 - 09:05

El pròxim dilluns À Punt estrena El premi, un divertit concurs familiar que presenta Lluís Cascant, de dilluns a diumenge abans de l’informatiu NTC Migdia, en horari de 13:00 h a 14:00 h.

El premi és un programa d’entreteniment, en forma de concurs improvisat, que descobreix al gran públic les empreses valencianes que més destaquen en innovació tecnològica i economia sostenible.

Amb la complicitat dels responsables dels centres de treball, diversos companys de l’empresa són escollits per a participar-hi; primer com a ambaixadors de l’empresa i, tot seguit tres treballadors concursants competiran per diners i altres premis de consolació divertits, i on els seus companys constituiran el públic més entusiasta d’un plató improvisat.

Un concurs que juga amb la sorpresa i l’humor

Cofinançat per l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE), el concurs viatjarà per tot el territori valencià a la cerca d’empreses que vulguin eixir de la rutina i guanyar diners en una divertida jornada entre companys de faena.

El premi té una posada en escena improvisada, que recorda el circ de carrer o una xicoteta atracció de fira, i on l’entusiasme de les persones són el vertader factor d’èxit. Hi participen tres concursants, escollits pels seus companys de treball, que s’han d’enfrontar en cinc fases (dues de les quals són eliminatòries), a les preguntes del presentador. A les dues últimes proves només arriba un únic concursant. Amb el resultat acumulat, Lluís Cascant oferirà l’opció d’escollir ‘La caixa’, amb què es pot guanyar més... o menys.

El format original és de la cadena canadenca CMT i s’ha adaptat amb èxit en molts països arreu del món. A Espanya, el grup Mediapro el va produir amb el nom La extra, per a Aragón TV, amb molts bons resultats.

De dilluns a diumenge, a partir del 26 de juliol, Lluís Cascant (El matí À Punt i Tàp zàpping) ens garanteix somriures i sorpreses abans de dinar. Un concurs molt refrescant per a passar-ho bé i que ens acompanyarà tot l’estiu a la televisió d’À Punt abans de l’informatiu NTC Migdia

També et pot interessar

stats