El premi d’À Punt Mèdia a la Mostra de València promourà enguany la integració social i la diversitat

El certamen que tindrà lloc a València entre el 24 d’octubre i el 3 de novembre de 2019.

Foto d'arxiu de la gala de la Mostra 2018
Foto d'arxiu de la gala de la Mostra 2018

À Punt promou, per segon any consecutiu, un premi en la secció oficial de la 34 edició de la Mostra de València, Cinema del Mediterrani. El premi hi destacarà la “pel·lícula de la secció oficial que millor promoga els valors d’integració social, civisme, cooperació i pau, des del respecte a la diversitat social, de gènere, cultural i geogràfica”. L’any passat, el premi de l’espai públic valencià de comunicació tenia el compromís de promoure la igualtat entre homes i dones.

El premi d’À Punt no tindrà una dotació econòmica directa, però la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació (SAMC) es compromet a adquirir els drets d’emissió de la pel·lícula guanyadora. El guardó s’emmarca en el segon conveni de col·laboració que acaben de signar l'SAMC i la Mostra de València pel qual treballaran conjuntament en la pròxima edició del certamen que tindrà lloc a València entre el 24 d’octubre i el 3 de novembre de 2019.

À Punt tornarà a ser mitjà oficial del certamen cinematogràfic. Eixa consideració implica el compromís d’informar dels principals moments i activitats del certamen a través de la televisió, la ràdio, el web i les xarxes socials.

Aquest conveni s’emmarca dins de l’estratègia d’À Punt d’apropar-se i de col·laborar amb els certàmens culturals i audiovisuals que s’organitzen per tot el territori valencià, ja que ajudar a revitalitzar el sector és un dels objectius de l’espai públic de comunicació. En aquest sentit, À Punt ja va signar, l'octubre de l’any passat, el primer conveni de col·laboració amb la Mostra de València. També ha signat acords semblants amb la Mostra Internacional de Cine Educatiu (MICE) i fa poc amb la Mostra Internacional de Mim de Sueca (MIM).

També et pot interessar

stats