Pere Aznar ens mostra a ‘400’ la realitat dels immigrants

Coneixerem comunitats perfectament arrelades al territori, com la comunitat romanesa de Castelló de la Plana, però també els nouvinguts, com els refugiats de la guerra d'Ucraïna.

Pere Aznar coneixerà de primera mà els problemes dels immigrants que arriben al nostre país
A la Comunitat Valenciana hi ha prop de 800.000 immigrants / Departament de Comunicació
15 de febrer 2023 - 11:52

Aquest dijous 16 de febrer, a les 22:00 h, À Punt emetrà el sext programa de 400, en què Pere Aznar coneixerà de primera mà els problemes dels immigrants que arriben al nostre país.

Els immigrants a la Comunitat Valenciana aquest dijous en '400'
Els immigrants a la Comunitat Valenciana aquest dijous en '400'

A la Comunitat Valenciana hi ha prop de 800.000 immigrants. Això suposa quasi una sexta part de la població. Coneixerem comunitats perfectament arrelades al territori, com la comunitat romanesa de Castelló de la Plana, però també els nouvinguts, com els refugiats de la guerra d'Ucraïna.

Aquesta setmana 400, el programa presentat per Pere Aznar, visitarà les instal·lacions de tres llocs que s’ocupen d’aquestes persones: Un solo corazón, l'Associació Kalyna, i el Centre Cívic Romanés, totes tres a Castelló de la Plana. Conversarà amb usuaris d'origen ucraïnés, senegalés i romanés, entre altres, per tal de viure de prop el seu dia a dia i conéixer les seues fascinants històries. Yara, Yasmith i Coti ens faran riure amb històries personals.

400 mostrarà el dia a dia dels immigrants
400 mostrarà el dia a dia dels immigrants

400 és una producció d’À Punt en associació amb Sunrise Pictures i El Terrat (The Mediapro Studio). 

També et pot interessar

stats