Pepa Cases i Cabrafotuda s’uneixen a Lluís Cascant en la nova temporada de ‘TàP Zàping’

La presentadora i l’influenciador s’incorporen com a entrevistadora i reporter al programa d’humor d’À Punt, que torna a la graella el dijous 13 d’octubre

Tàp Zaping torna aquest dijous a les 22 hores.
Tàp Zaping torna aquest dijous a les 22 hores.
12 d'octubre 2022 - 10:30

TàP Zàping, el programa més canalla de la televisió d’À Punt, torna a la graella amb un fum de sorpreses. La nova temporada, presentada per Lluís Cascant, arranca el pròxim dijous 13 d’octubre (22 hores) amb unes incorporacions de luxe: per una banda, l’actriu i presentadora Pepa Cases serà l’encarregada d’entrevistar grans personalitats de la cultura, el periodisme i la televisió. Mentrestant, l’influenciador Fran Tudela, més conegut com Cabrafotuda, serà el nou reporter que cada setmana eixirà al carrer a cobrir esdeveniments o copsar l’opinió dels valencians i valencianes sobre les qüestions més diverses.

La nova temporada de TàP Zàping estarà, com sempre, ben apegada a l’actualitat, amb seccions com les entrevistes deepfake, on Lluís Cascant entrevistarà l’alter ego de dirigents polítics i altres personalitats públiques. També torna TàP Music, una de les seccions preferides pel públic, on versionarem des de cançons clàssiques fins als últims èxits de la música actual.

El programa continuarà repassant en clau d’humor la graella setmanal d’À Punt, seleccionant les pífies i els moments més divertits de la tele i passant-los pel seu particular filtre. També farà una ullada als vídeos més virals en internet i als continguts de televisions veïnes amb la secció Cosins germans.

La família de TàP Zàping creix

Més de cent programes després, la família de TàP Zàping creix. L’actriu, presentadora i ballarina Pepa Cases ha participat en altres programes d’À Punt, com Traulallengua o Comediants, desenvolupant un vessant còmic que encaixa com un guant en TàP Zàping.

Per la seua banda, Fran Tudela, Cabrafotuda, és un dels creadors de contingut humorístic en valencià amb més repercussió en xarxes socials, amb 200.000 seguidors en TikTok i més de 60.000 en Instagram. També és col·laborador del programa Podríem fer-ho millor, en la ràdio d’À Punt. Els dos s’uniran al mestre de cerimònies Lluís Cascant, qui compaginarà la presentació de TàP Zàping amb el magazín Bona vesprada.

Amb aquesta ja són deu les temporades que compleix TàP Zàping en la graella d’À Punt, consolidant-se com a programa d’humor de la televisió valenciana.

 

També et pot interessar

stats