La pel·lícula ‘Cordes’ / ‘Cuerdas’, en què participa À Punt, s’estrena als cinemes aquest cap de setmana

És un thriller sobre una jove tetraplègica que se’n va a passar uns dies amb son pare a la masia familiar.

Una imatge de la preestrena als cines Lys de València
Una imatge de la preestrena als cines Lys de València

El llargmetratge Cordes / Cuerdas, en què participa À Punt Mèdia, s’estrena aquest cap de setmana. La pel·lícula es podrà veure durant els pròxims dies a la Comunitat Valenciana a Yelmo Cines de València, a Yelmo Cines del centre comercial Puerta de Alicante, a Cinesmax Petrer, als Cines Aana de Sant Joan d’Alacant i a Odeón Multicines de Sant Vicent del Raspeig.

Cordes / Cuerdas és un thriller que relata la vida d’Elena, una jove que ha quedat tetraplègica després d’un accident, i que se’n va a passar uns dies amb son pare a la masia familiar. Allí només comptarà amb la companyia d’un gos, ensinistrat especialment per a ajudar-la. Però el que havia de ser el seu millor amic es convertirà en el seu pitjor enemic. És una producció de Bastian Films, Gaia Audiovisuals i Súbete al tren AIE en coproducció amb Numintec, el suport de l’ICAA i l’IVC i la participació d' À Punt i TV3. Distribuida en Espanya per Begin Again Films.

El llargmetratge ha passat per la Mostra de València i el Festival de Sitges, entre d'altres. Ahir dimarts es va preestrenar als Cines Lys de València precedida d’una presentació a càrrec del director del llargmetratge, José Luis Montesinos.

Montesinos va guanyar el 2016 el premi Goya al millor curtmetratge per El corredor, així com el premi José María Forqué al millor curtmetratge de ficció, entre altres guardons. En Cordes, a més d’estrenar-se com a director de llargmetratges, també ha exercit de guionista, conjuntament amb Iakes Blesa. La jove actriu Paula del Río i el veterà actor Miguel Ángel Jenner són els protagonistes d’aquesta pel·lícula.

També et pot interessar

stats