Passa l'estiu amb La Colla!

Arriba l'estiu i La Colla vol acompanyar els xiquets i les xiquetes en les vacances escolars amb un fum de continguts adaptats a l'època estival

Passa l'estiu amb La Colla!
Passa l'estiu amb La Colla! / Departament de Comunicació
23 de juny 2021 - 09:28

El dilluns 21 de juny donàrem la benvinguda a l'estiu amb Arriba l'estiu, la nova cançó de Les Feretes, amb la col·laboració de Dani Miquel. La cançó es va estrenar dilluns en el web de La Colla, i el dijous 24 s’estrenarà a la televisió d’À Punt coincidint amb la festivitat de Sant Joan. Les espantacriatures valencianes més divertides s'han posat les ulleres de sol i la crema solar per a eixir del cau i cantar l'himne de les vacances.

Arriba l'estiu, la nova cançó de Les Feretes
Arriba l'estiu, la nova cançó de Les Feretes

I també per a donar la benvinguda a l'estiu, arriben les festes de La Colla, que se celebraran dins del marc de Menuda Fira, de la Fira de Juliol de València. Els dies 8, 9 i 10 de juliol, a partir de les 19 h, La Colla oferirà concerts gratuïts al parc de Benicalap. El dijous 8 actuaran la banda de Les Feretes amb Dani Miquel i Els Bíters; el divendres 9, Historietes Medievals amb Xavi Castillo i Ramonets; i el dissabte 10, Sedajazz Happy Band i Rodamons. L'entrada als concerts és gratuïta i l'aforament estarà limitat per les restriccions per la Covid-19. Al costat de l’escenari hi haurà un punt d’informació on els xiquets i les xiquetes podran apuntar-se a La Colla, fer-se el carnet i emportar-se un regal de benvinguda.

Amb el final del curs i l'arribada de l'estiu, comença l’època de l’any favorita de Laia i Pau, els presentadors de La Colla d'À Punt, que també es transforma amb la calor en Les vacances de La Colla per a acompanyar tota la xicalla durant estos mesos, a través del web i de la televisió d'À Punt. Els joves han canviat el seu garatge per l'arena de la platja i altres llocs a l'aire lliure, des d'on presentaran el magazín d'estiu. Ací també comptaran amb la companyia dels xiquets i de les xiquetes, els verdaders protagonistes de La Colla, que continuaran participant en “La Colla Challenge”. En el nou espai trobarem les seccions habituals i de més èxit de La Colla d’À Punt, com ara “La Colla Tutorial”, junt amb altres seccions noves amb esperit estiuenc en què visitarem escoles d’estiu, granges, campaments... Farem busseig, senderisme, pujarem en canoa... Netejarem platges, soltarem tortugues, farem orxata i gelats.

Des del començament de les seues emissions a l’inici de 2021, La Colla d’À Punt s’ha convertit en el referent dels continguts infantils de la cadena i en un dels preferits per les xiquetes i els xiquets de la Comunitat Valenciana. La Colla d’À Punt és un magazín presentat per Laia i Pau i s'emet cada dia a través del seu canal en el web de La Colla, i els caps de setmana en la televisió d’À Punt. Amb els seus tutorials, challenges, unboxings... i la resta de seccions, Laia i Pau han aconseguit sintonitzar amb un públic que cada setmana és més nombrós i participatiu, i que ha arribat a superar el 10% de share en algunes de les últimes emissions en televisió. Ara s’acaba l’escola i és temps de jugar, d’anar al poble, de banyar-se a la platja, de gaudir dels amics, dels gelats, de gitar-se tard i alçar-se més tard encara... Perquè a l’estiu arriben les vacances de La Colla!

El món de Pau ens acompanya en les vacances
El món de Pau ens acompanya en les vacances

A més, el 3 de juliol estrenarem noves sèries d’animació, com ara El món de Pau, That’s Joey i Gormiti. El Món de Pau ens demostrarà que tots som diferents, però iguals. El protagonista és un xiquet de huit anys amb síndrome de Down, la seua germana Bea i els seus amics Carles, Fani i Josep. Els cinc juguen amb la gossa Lola. Aquesta sèrie és una coproducció entre À Punt i RTVE i està creada per la productora El mundo de Pablo AIE.

També et pot interessar

stats