Paco Nadal, María Abradelo i Paola Dominguín competeixen en 'Tupper Club', el concurs de cuina d’À Punt
El programa presentat pel xef Ricard Camarena posa a prova les habilitats en la cuina dels famosos els dissabtes a la nit
Aquest dissabte 2 de març a les 22:00 h, À Punt emet Tupper Club, el concurs que posa a prova les habilitats en la cuina dels famosos de la Comunitat Valenciana. El xef Ricard Camarena, presentador del programa, ha reptat en aquesta ocasió, els televisius Paco Nadal i María Abradelo, i la model Paola Dominguín.
Aquest dissabte À Punt dedica el programa als plats que sempre triomfen a casa, les receptes que elaborem quan tenim un convidat important o quan ens ajuntem tota la família. Els tres coneguts concursants cuinaran a casa i enviaran les elaboracions a la resta de concursants a través d’un servei de missatgeria perquè les puntuen. Per a garantir transparència, cap d’ells coneix els seus rivals fins al final.
L’històric presentador Paco Nadal ens prepararà gules amb alvocat i endívies, un plat que sol preparar la seua dona, Pilar, els dies de Nadal. Com que no sap cuinar, Paco ha triat aquesta recepta perquè és senzilla i saborosa.
El presentador, que va començar sent mestre d’escola ha acabat sent un mestre del periodisme, ja que ha fet de tot en la ràdio i la televisió valencianes. Des dels seus inicis en RTVV es va dedicar, principalment, a la retransmissió de programes esportius, partits de futbol, lluita lliure, pilota valenciana o Fórmula 1. Va ser un dels primers presentadors de Minut a Minut, juntament amb Paco Lloret, i del concurs Paco, Paco, Paco, a Canal Nou. També ha retransmés multitud d’actes, com ara la Tomatina, processons, les Fogueres de Sant Joan, les Falles, Moros i Cristians i campanades de Cap d'Any. Fins i tot, va presentar el programa de cuina Bon profit, encara que, confessa, a ell li ho feien tot i no sabia ni encendre el foc.
Per a sorprendre el xef Camarena, la madrilenya María Abradelo, valenciana d’adopció, cuinarà cocido madrileño com no podia ser d’una altra manera. Ara bé, serà una recepta tradicional amb algun toc modern. Maria explica que, quan era xicoteta els caps de setmana, la seua mare i la seua àvia feien un dia paella i un altre cocido madrileño. D’elles dos va aprendre.
I, compte, estarem molt pendents perquè Maria ha cremat ja tres cuines en la seua vida. La primera, fregint xoriços i botifarres per a un aperitiu. La segona, cuinant unes aletes de pollastre al forn. No va escarmentar, i el tercer incendi va ser també fent aletes.
María Abradelo ens explica que Canta canta, el seu programa en Canal Nou, tenia tant d’èxit que, de vegades, havien d’eixir dels pobles protegits per la policia. De fet, arribà a tindre 900.000 espectadors. En el programa, a més, es va llançar a aprendre i presentar en valencià. Tot i això el projecte que recorda amb més afecte es Babalà, el qual defineix com una de les millors experiències que va tindre en la televisió.
La model i artista multidisciplinar Paola Dominguín és la tercera concursant que haurà de presentar la seua recepta per a ser jutjada per Ricard Camarena i els seus rivals culinaris. Concursarà amb una bastela marroquina.
Paola ha canviat el glamur de les passarel·les de París i de la seua infància envoltada d’artistes per la tranquil·la vida al camp a Vilamarxant.
Filla de torero i actriu, germana de Miguel Bosé, el seu padrí era ni més ni menys que Pablo Picasso. Encara que per a ella estar envoltada d’estreles era habitual, ara és feliç vivint a la muntanya amb la seua filla. Diu que és feliç amb poc, només amb la pau que li proporciona la natura.
Paco, María o Paola, qui guanyarà el concurs i s’emportarà el trofeu d’or?