‘Nyas, coca!’ entrega el pot de 18.800 euros

El concurs familiar de les vesprades d’À Punt presentat per Manu Górriz lliura aquesta setmana el primer gran premi del programa

Nyas Coca! entrega el seu pot... qui serà la parella afortunada?
Nyas, coca! entrega el seu pot... qui serà la parella afortunada? / Departament de Comunicació
25 d'abril 2023 - 13:52

El concurs familiar d’À Punt de les vesprades de dilluns a divendres està d’enhorabona. Aquesta setmana una de les parelles participants s’emportarà a casa el pot valorat en 18.800 euros.

 Aquesta setmana els concursants són les parelles integrades per: Amparo Chamizo Talaero i Sofia Ruiz Chamizo, mare i filla que venen de Massamagrell; Tibu López Pardiez i Joaquín Martínez López viuen a Foios; i Rosabel Escrivà Rodríguez i Mery Gea Escrivà són de Gandia. Les tres parelles venen al concurs disposades a endur-se el premi gran per a encetar el mes de maig amb alegria.

Manu Górriz presenta el concurs Nyas, Coca!
Manu Górriz presenta el concurs Nyas, Coca!

Des del passat 6 de febrer, el concurs que presenta Manu Górriz acompanya durant una hora les espectadores i espectadors d’À Punt de vesprada a partir de les 17:15 hores.

Nyas, coca! és la adaptació per a À Punt del format original That Awkward Game Show, propietat de Paramount Pictures International i emés als Estats Units en el canal Spike TV. Es tracta d’un concurs familiar presentat pel còmic valencià Manu Górriz on es premia el coneixement entre les famílies. Es plantegen preguntes als pares, mares, fills i filles sobre ells mateixos per a establir un diàleg intergeneracional i comprovar el grau de coneixement de la pròpia família.

Per a participar en el concurs Nyas, coca! cal ser una parella de mare o pare i fill o filla de més de díhuit anys i telefonar al 622 247 964 o enviar la petició amb les dades personals al correu electrònic nyascoca@apuntmedia.es.

També et pot interessar

stats