Numància-Castelló, en la televisió d’À Punt diumenge a les 18 hores

La finestra esportiva retransmetrà diumenge el partit entre el Numància i el Castelló. El conjunt orellut tractarà de traure a Los Pajaritos tres punts que els consoliden en la lluita pel lideratge del grup II de Primera RFEF.

 

CD Castelló
El CD Castelló necessita guanyar al Numància / Departament de Comunicació
15 de març 2023 - 15:07

L’històric estadi de Los Pajaritos de Sòria, serà l’escenari del duel entre el CD Numància i el CE Castelló i que retransmetrà en directe diumenge (18:00 h) la televisió d’À Punt. Es tracta d’un atractiu enfrontament entre dos clàssics que es retroben en la categoria de bronze del futbol nacional.

Els orelluts arriben al duel carregats de moral després de retrobar-se amb la victòria la jornada passada. Va ser a l’estadi de Castàlia i contra l’Alcoià (1-0). Un partit que va resultar tot un èxit d’audiència per a À Punt amb 58.000 espectadors de mitjana (amb pics de 70.000) i un share de 5,7% i un percentatge excel·lent del 32,1% a la província de Castelló.

L’equip d’Albert Rudé es troba en segona posició de la classificació, a cinc punts del líder, l’Eldenc, que esta jornada rep la visita del tercer classificat, el filial de la Reial Societat.

Narrarà el partit Raül Pina, una de les veus més experimentades de la radiotelevisió valenciana a qui acompanyarà una setmana més en els comentaris Javier Subirats.

També per À Punt, la lluita per la final de l’European Cup d’handbol

El mateix diumenge, 19 de març (12:00 h) À Punt retransmetrà, a través del seu web i els seus dispositius mòbils, el partit d’anada de les semifinals de l’European Cup Women entre l'Handbol Elx i l'Atlético Guardés. Les guerreres de Joaquín Rocamora travessen un gran moment i tenen a l’abast colar-se per primera vegada en la historia en una final europea. Els encarregats de transmetre tota l’emoció d’aquest duel seran Dani Hermosilla i Patxi Martí.

Les guerreres de l'Handbol Elx
Les guerreres de l'Handbol Elx

El València Basket, obligat a guanyar a la Fonteta

També per streaming, però divendres, 17 de març, À Punt retransmetrà, des del pavelló de la Font de Sant Lluís, el segon partit de l'eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga femenina entre el València Basket i el Beretta Familia Schio. Després de la derrota patida a Itàlia en el partit d’anada (75-63), les de Rubén Burgos necessiten la victòria a la Fonteta que force el definitiu duel per a la final a quatre. Narrarà l’enfrontament Josep Carbonell, que contarà, com sempre, amb dos comentaristes d’excepció, Nacho Rodilla i Anna Gómez.

El València Basket per streaming
El València Basket per streaming

À Punt continua donant suport als esdeveniments i protagonistes més destacats del món de l’esport en el moment més important de la temporada esportiva. 

També et pot interessar

stats