La Nucia i l’Intercity es juguen l’ascens a Primera RFEF en la televisió d’À Punt

La finestra esportiva emet el diumenge a les 12:00 h aquesta gran festa del futbol valencià plena d’al·licients

Només dos punts separen els dos equips, que arriben a l’última jornada de lliga amb opcions d’aconseguir la plaça directa

Els jugadors de l'Intercity i la Nucia celebren un gol
Els jugadors de l'Intercity i la Nucia celebren un gol / À Punt Esports
11 de maig 2022 - 10:04

S’acosta l’última jornada de la fase regular del grup V de Segona RFEF amb un partit no apte per a cardíacs. A l’Olímpic Camilo Cano de la Nucia, el conjunt local rep el líder de la categoria, l’Intercity, en un duel amb l’ascens a Primera RFEF en joc.

El CF Intercity de Sant Joan encapçala la classificació amb 65 punts, dos per damunt de La Nucia. Per això, el partit que diumenge a les 12:00 hores retransmetrà la televisió d’À Punt per La finestra esportiva es presenta com una autèntica final. Qui guanye obtindrà el premi de l’ascens de categoria. L’empat també serviria a l’Intercity per a pujar a Primera RFEF, mentre que La Nucia hauria de buscar la plaça en el play-off d’ascens.

L’empat també serviria a l’Intercity per pujar a Primera RFEF
L’empat també serviria a l’Intercity per pujar a Primera RFEF

Els de Gustavo Siviero tenen una nova oportunitat d’aconseguir l’ascens després de la decepció que va suposar la derrota a casa contra el Polideportivo Ejido (0-1) la jornada passada. Afronten el duel sense baixes i amb la confiança d’haver protagonitzat una gran temporada.

Els de La Nucia, que també van perdre diumenge contra el Recreativo Granada (1-0), arriben al duel amb la necessitat de guanyar si volen ascendir de forma directa. Una final amb l’ascens en joc: així es plantegen l’enfrontament els nuciers, conscients que depenen d’ells mateixos per a aconseguir-ho. Els de César Ferrando, recentment renovat, encaren el repte sense Mariano ni Moisés.

La Nucia hauria de buscar la plaça en el play-off d’ascens.
La Nucia hauria de buscar la plaça en el play-off d’ascens.

El duel de màxima expectació comptarà amb un comentarista d’excepció, Javier Subirats, i el narrarà Raül Pina acompanyat a peu de camp per Natxo Lara. En definitiva, la final que es viurà diumenge en la televisió d’À Punt per La finestra esportiva serà tota una festa del futbol valencià, amb el gran premi de l’ascens com a al·licient màxim. À Punt dona suport i visibilitat als esdeveniments esportius amb protagonisme i un marcat accent valencià.

També et pot interessar

stats