À Punt estrena el curtmetratge Umbrellas

Dissabte 15 de maig, a les 11:45 hores, en el Dia Internacional de les Famílies

Umbrellas, dissabte a les 11.45 hores
Umbrellas, dissabte a les 11.45 hores / Departament de Comunicació
12 de maig 2021 - 15:25

Umbrellas és un projecte de curtmetratge d'animació, dirigit per José Prats i codirigit per Álvaro Robles, que À Punt emetrà dissabte que ve a les 11:45 hores amb motiu del Dia Internacional de les Famílies.

Umbrellas és un curt d'animació 2D amb fons a l’aquarel·la. A més, Umbrellas també és un món fantàstic amb uns personatges dels quals es podrien extraure altres situacions i històries. En el projecte també participaren el realitzador J. López Melgares, en qualitat de guionista, i l'artista Alicia Cánovas, que ha treballat com a modeladora en nombroses produccions d'animació stop motion.

Umbrellas ens trasllada a un poble perdut a les muntanyes on mai deixa de ploure. Kyna, una xiqueta de sis anys, té por de la pluja. Din, son pare, l'acompanya sempre i la protegeix amb la seua barba amb forma de paraigua. Una nit, la gosseta de Kyna s'escapa. Durant la recerca de la gosseta, Kyna aprendrà a superar la por i decidirà a banyar-se per a rescatar-la.

À Punt amb el Dia de les Famílies
À Punt amb el Dia de les Famílies

El Dia Internacional de les Famílies se celebra el 15 de maig de cada any amb la finalitat de conscienciar a la població sobre el paper que té la família en l'educació i la formació dels fills des de la primera infància, així com fomentar els llaços i la unió familiars.

L'origen d'aquesta important data s'estableix a partir dels anys huitanta. No obstant això, l'any 1994 l'assemblea general de les Nacions Unides va proclamar aquest dia oficial, tenint en compte que la família és el nucli central de qualsevol societat. Des d’aleshores, el Dia Internacional de les Famílies representa una data emblemàtica per a ressaltar el valor de la família a escala mundial. D'aquesta depén que els éssers humans aconseguisquen integrar-se de manera sana i completa en el seu entorn i aconseguir nivells de convivència, en què es respecten les regles i normes que regeixen la societat.

També et pot interessar

stats