La nova temporada d’’Una habitació pròpia’ comença amb ‘Les aventures d'Alícia al país de les meravelles’

El programa s’emetrà els diumenges a les 23:30 hores, després de ’69 raons’ i de la sèrie ‘Merlí’.

Una habitació pròpia
Una habitació pròpia

La nova temporada d’Una habitació pròpia s’estrena en la televisió pública diumenge 29 de setembre a les 23:30 hores, amb un capítol sobre Les aventures d'Alícia al país de les meravelles, de Lewis Carroll.

Per què menyspreem els adolescents en lloc d’aprofitar la seua mirada per a millorar el món? El programa tractarà de resoldre aquesta i altres preguntes. A més, la periodista i especialista en llenguatge no verbal Susana Fuster ens explicarà com es poden llegir els gestos i postures dels adolescents. I una jove de 14 anys ens contarà com viu aquesta etapa.

Una habitació pròpia està presentat per Irene Rodrigo, que també n'és codirectora, i pretén fomentar la lectura, especialment entre la gent jove. El programa presenta els llibres com a generadors de reflexions vitals i finestres per a gaudir del món. I sempre des d’un plantejament transmèdia a través d’una proposta multiplataforma molt innovadora. Una aposta que l’ha convertit ja en un dels programes més guardonats d’À Punt Mèdia. Una habitació pròpia va rebre per la innovació del plantejament transmèdia que presenta una menció especial als Premis Ràdio Associació de Catalunya, per mencionar només un dels guardons.

En acabar cada capítol en la televisió, Irene Rodrigo parlarà en Facebook Live i Instagram amb els internautes que ho desitgen. I cada diumenge, a les 13:00 hores, s’emetrà el programa també en la ràdio pública valenciana.

Al llarg d’aquesta nova temporada, Una habitació pròpia reflexionarà al voltant de llibres d’autors valencians com ara El tramvia groc o Cañas y barro, així com altres títols consagrats de la literatura mundial, com ara El llibre de les bèsties, El Petit Príncep, Siddhartha o El Jugador, per citar-ne alguns.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es poden veure en directe, i a la carta, a través del lloc web https://www.apuntmedia.es/ i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats