La nova programació de televisió d'À Punt potencia els programes informatius i d'actualitat

El pròxim dilluns comença ‘À Punt NTC’ matí a les 8:00 h i la resta d'informatius amplien la durada.

VÍDEO | La nova programació de televisió d\'À Punt potencia els programes informatius i d\'actualitat

La televisió d'À Punt llança la nova programació per a la temporada de tardor i hivern que reforça els programes informatius i d'actualitat. Els informatius diaris, el contingut esportiu i l'oratge en dupliquen la durada per a incloure més notícies i l'anàlisi de l'actualitat valenciana.

D'aquesta manera, en la programació de la nova temporada, els continguts informatius i la informació esportiva representaran el 25%. Un de cada quatre minuts de la programació d'À Punt estarà destinat a la informació.

Al matí, des del pròxim dilluns, 17 de setembre, el nou informatiu matinal iniciarà les emissions a les 8:00 h, amb una primera secció dedicada a l'agenda informativa i una altra, amb tertúlia d'actualitat i entrevistes.

Tots els dies a les 14:30 es podrà seguir À Punt Notícies migdia, tant en la televisió com en el web, amb una hora i quart de durada. Igualment, l’informatiu de cap de setmana es manté a les 14:30 h.

A les 21:00 h, l’informatiu, d'una hora de durada, arreplegarà el que ha donat de si la jornada informativa i esportiva, vist des d'una perspectiva valenciana. Així mateix, l’informatiu de cap de setmana de les 21:00 ampliarà la durada fins a una hora.

Les opinions i l'anàlisi arribaran amb La qüestió. El programa, amb públic, inclou una entrevista amb un personatge de rellevància i un espai d’intervenció d’experts, on també donaran veu als principals col·lectius socials i ciutadans al voltant d'un tema.

Tots els programes de la televisió d'À Punt Mèdia es poden veure en directe i en diferit a través del web www.apuntmedia.es.

També et pot interessar

stats