Dos nous episodis de ‘Cadena de Valor 3.0’ s’estrenen aquest cap de setmana en À Punt: “Artesania i innovació“ i “Idees per a l’excel·lència”

El dissabte 24 i el diumenge 25 de febrer descobrirem huit nous productes fets a la Comunitat en Cadena de Valor 3.0. El programa produït per IlusionmediaTV amb el suport de L’IVACE és l’espai de la televisió pública on coneixem, pas a pas, el procés de fabricació de les nostres empreses, les persones i les històries que ho fan possible.

'Cadena de valor 3.0' és la versió televisiva de 'Cadena de valor', el magazín de ràdio sobre economia, innovació, emprenedoria i consum
'Cadena de valor 3.0' és la versió televisiva de 'Cadena de valor', el magazín de ràdio sobre economia, innovació, emprenedoria i consum / À Punt Mèdia

Dissabte: “Artesania i innovació“

Des de Gata de Gorgos, a Guitarras Bros, veiem com es construeixen les guitarres artesanes que han enamorat Sabina, Alejandro Sanz, Mick Jagger o Amy Winehouse, entre altres.

Guitarras Bro
Guitarras Bro / À Punt Mèdia

A Formatges de Catí, seguirem el procés d’elaboració d’un formatge molt premiat, el tronxon de cabra abric de Catí, en una cooperativa on més del 80% dels treballadors són dones.

Formatges Catí
Formatges Catí / À Punt Mèdia

A Paterna, ens endinsarem en la tecnologia làser de Jeanologia que ha capgirat el mercat tèxtil i el planeta perquè ha fet que el procés d’envelliment dels texans siga sostenible.

Jeanologia
Jeanologia / À Punt Mèdia

Finalment, a Santa Magdalena de Polpís, ens mostren com es crea un dels marbres més exclusius del món amb una tècnica extractiva que fa servir el fil de diamant en lloc d’explosius.

Marbres Santa Magdalena de Polpís
Marbres Santa Magdalena de Polpís / À Punt Mèdia

Diumenge: “Idees per a l’excel·lència”

A Miramar, a Smattex, seguirem el procés de producció d’un matalàs, des de la selecció de les matèries primeres naturals, com ara el cotó, caixmir o làtex Dalalay, que prové de la saba de l’arbre tropical Hevea Brasiliensis, fins als detalls més exclusius.

Smattex
Smattex / À Punt Mèdia

A l’Horta Nord, a Paterna, visitarem Hampa Studio per a descobrir com es fan les sèries i pel·lícules d'animació 3D que acumulen milions de visualitzacions en plataformes internacionals.

Hampa Studio
Hampa Studio / À Punt Mèdia

A Pedreguer, a l’empresa Solarays, veurem com es fabriquen uns mòduls solars innovadors que segueixen el moviment del sol.

Solarays
Solarays / À Punt Mèdia

Per a acabar, a Castelló de la Plana, trobarem el bàlsam labial Suavina, dels Laboratoris Calduch, que es va formular a finals del segle XIX, i que, gràcies a la quinta generació d’una mateixa família, s’ha obert les portes a tot el món.

Suavina
Suavina / À Punt Mèdia

Cadena de valor 3.0 és la versió televisiva de Cadena de valor, el magazín de ràdio sobre economia, innovació, emprenedoria i consum, produït per Ilusionmedia TV, que s’emet cada vesprada en directe, de 19:00 h a 20:00 h, en la ràdio d’À Punt, i que ja compleix quatre temporades.

També et pot interessar

stats