El nou informatiu de la nit d’À Punt, ’20HNTC’, s’estrena el 30 de setembre

El programa 20HNTC estarà conduït per Marta Ventura i Mathies Muñoz, i l’editen Carmesina Franch i Pura Requena.

El programa 20HNTC estarà conduït per Marta Ventura i Mathies Muñoz
El programa 20HNTC estarà conduït per Marta Ventura i Mathies Muñoz / À Punt NTC.

El nou informatiu de la nit, 20HNTC, s‘estrenarà el dilluns 30 de setembre. En principi l’estrena estava prevista per a dilluns vinent, 23 de setembre.

L’estrena s’ha retardat una setmana degut a la dedicació de la plantilla d’À Punt Mèdia a cobrir la informació sobre la DANA que tan durament ha afectat la Comunitat Valenciana i especialment les comarques de la Vall d’Albaida i el Baix Segura. El pas d’aquesta DANA i les conseqüències en la població va estar seguida amb una programació especial encapçalada per la redacció d’informatius i que va tindre la col·laboració de la resta de professionals vinculats a À Punt.

El programa 20HNTC estarà conduït per Marta Ventura i Mathies Muñoz, i l’editen Carmesina Franch i Pura Requena. Aquest informatiu, de 20:00 a 22:00 hores i de dilluns a dijous, serà un espai de notícies i anàlisi de l’actualitat esguitat de directes, tertúlia, esports i oratge. És un format que busca la coparticipació dels espectadors a través de les xarxes socials, al mateix temps que informa i entreté.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d'À Punt Mèdia es podran veure i escoltar en directe i a la carta a través del web https://www.apuntmedia.es/, i de les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats