‘Motoferetes’, la nova cançó de DJ Butoni

Per a celebrar les Falles i la Magdalena, que enguany coincideixen en dates. El tema versiona amb humor el conegut èxit de Rosalia, Despechá

Dj Butoni | Motoferetes
09 de març 2023 - 13:57

Butoni és una fereta descarada i enamorada dels coets, que considera una eina perfecta per a espantar tothom. Per això, la lletra de la cançó fa un recorregut per tots els espectacles pirotècnics de les festes, els favorits d’aquesta espantacriatures. En el videoclip veiem com s’ho passa de bé en la despertà, la mascletà, els castells de focs d’artifici, ballant a les revetles… i no es perd cap acte de les Falles i la Magdalena.

Aprofitant que ja estem en plenes Falles i a punt de començar les festes de la Magdalena, DJ Butoni ha llançat aquesta cançó, que vol convertir-se en l’himne de totes les celebracions. De fet, Motoferetes animarà tots els assistents als actes retransmesos pels mitjans de comunicació valencians en els minuts previs. El videoclip es projectarà a les pantalles que À Punt ha instal·lat a la plaça de l’Ajuntament de València i en les diferents ubicacions dels actes a la ciutat de Castelló de la Plana a partir del 9 de març.

Motoferetes homenatja les Falles i la Magdalena com només Butoni pot fer
Motoferetes homenatja les Falles i la Magdalena com només Butoni pot fer

Aquesta cançó és la segona de DJ Butoni, que el mes passat va estrenar La Colla Sessions #53, dedicada a lluitar contra l’assetjament escolar al seu estil més pudent.

Ara, arriba Motoferetes, per a homenatjar les Falles i la Magdalena com només Butoni pot fer. Podeu començar a cantar-la i aprendre la lletra entrant en el web de La Colla o en els canals de YouTube d’À Punt i de La Colla, i balleu i poseu-li-la a totes les vostres amistats en les revetles, les mascletaes i on vulgueu.

La Colla, en Falles i Magdalena

La Colla també ha convocat els premis d’À Punt per a les Falles i les gaiates infantils. Coneixerem les comissions guanyadores, al mateix temps que els altres premis convocats per la JCF i la Junta de Festes de Castelló de la Plana.

Cada divendres, La Colla envia als membres un butlletí amb les novetats que amb motiu de les Falles i la Magdalena, s’avançarà al dimecres dia 15 per tal de mantindre informats tots els xiquets i xiquetes dels resultats.

A més a més, tant la fallera major infantil de València, Paula Nieto, com Alejandra Sáez, reina infantil de les festes de Castelló de la Plana, membres destacades de La Colla, felicitaran les festes a tots els xiquets i xiquetes en uns vídeos que han gravat per a La Colla i que publicarem pròximament.

Seran el primer avís per a unes festes on els menuts de la casa són protagonistes i disfruten molt. 

La cançó la podeu trobar al web de La Colla i als nostres youtubes:

Web

Youtube À Punt

Youtube La Colla

També et pot interessar

stats