‘La mort de Guillem’, l’estrena més vista en la història d’À Punt

La franja de prime time marca rècord històric en aconseguir un 11,3% de share amb 201.000 espectadors per televisió i altres 7.000 per streaming des de 54 països diferents.

‘La mort de Guillem’, l’estrena més vista en la història d’À Punt
‘La mort de Guillem’, l’estrena més vista en la història d’À Punt

La mort de Guillem és l'estrena més vista en la història d'À Punt. L'emissió de la pel·lícula va aconseguir que el prime time obtinguera un rècord històric, amb un 11,3% de share, i va reunir 201.000 valencians i valencianes davant el televisor. Per streaming, altres 7.000 persones més, des de 54 països diferents, van assistir a l'estrena des dels seus sofàs.

Durant tota la seua franja es va convertir en la tercera opció dels valencians i valencianes, només batuda per les dues grans cadenes privades, amb els seus grans formats, que tenien al voltant de 50.000 espectadors més.

La projecció de La mort de Guillem, que recrea l'assassinat de Guillem Agulló, es va incloure dins el programa A la Ventura, que també va obtindre un rècord d'audiència, amb un 8,5% de share i 103.000 espectadors. L'espai de debat i anàlisi de la radiotelevisió i web públiques valencianes va emetre un especial de tres hores i va comptar amb la presència dels pares del jove antifeixista de Burjassot, assassinat ara fa 27 anys.

Durant la pel·lícula, el pic d'audiència es va produir a les 22:00 hores, amb 222.000 espectadors i una quota de pantalla de l'11,8%

Segon millor registre d'audiència en À Punt

L'audiència acumulada de la pel·lícula impulsa a À Punt a aconseguir el seu segon millor registre de share diari (6,1%), juntament amb el debat A la Ventura (8,5%), NTC Migdia (10,7%) Oratge (11,9%) i NTC Nit (7,8%).

Per primera vegada també en la història, una pel·lícula s'emetia simultàniament en À Punt, TV3 i IB3. 'La mort de Guillem' va superar així els 700.000 espectadors entre les tres autonòmiques. Va ser líder en TV3, amb un 17,6% i 430.000 espectadors. A més, va obtenir un 4,4% i 15.000 espectadors en la televisió pública balear i un 11,3% en la radiotelevisió pública valenciana.

La mort de Guillem és una coproducció d'À Punt Mèdia i Televisió de Catalunya. Compta, entre altres, amb la participació de l'Institut Valencià de Cultura (IVC), l'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i la Radiotelevisió de les Illes Balears.

#MortDeGuillemÀPunt, tendència en xarxes socials a la Comunitat Valenciana i Espanya

L'etiqueta de Twitter #MortDeGuillemÀPunt va ser tendència número 1 a la Comunitat Valenciana i també tendència a Espanya durant l'emissió de la pel·lícula i el debat posterior. L'etiqueta va registrar 19.400 piulades, més de 8.600 participants en la conversa i 32 milions d'impressions.

L'emissió en línia de la pel·lícula va permetre que l'etiqueta s'emprara en 54 països diferents i va reunir més de 7.000 espectadors a través de l'emissió en streaming.

Cal recordar, a més, que La mort de Guillem ja està disponible 'A la carta' en el web i les aplicacions mòbils d'À Punt.

També et pot interessar

stats