El Misteri d’Elx, punt d’eixida de la campanya rodant 'À Punt, la veu de tots'

Un vehicle amb la imatge corporativa d’À Punt recorrerà 12 ciutats i pobles de la Comunitat Valenciana amb animació, concursos i obsequis

À Punt realitza un gran desplegament per a retransmetre la més internacional d'Elx
À Punt realitza un gran desplegament per a retransmetre la festa més internacional d'Elx / À Punt
28 d'octubre 2021 - 17:38 Actualitzat: 09 de març 2023 - 12:54

Amb motiu de la celebració extraordinària d’enguany del Misteri l’1 de novembre, la presidenta de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Mar Iglesias, i el director general d’À Punt, Alfred Costa, han presentat a Elx la campanya “À Punt, la veu de tots” en una trobada amb la premsa de la capital del Baix Vinalopó.

Per a Mar Iglesias “À Punt vol ser la veu de tots i totes i el mitjà referent per a arribar a tots els llocs del nostre territori, per a identificar-nos de manera col·lectiva com a poble i reivindicar les nostres riqueses culturals”.

À Punt vol que la veu del Misteri d’Elx, tant respectada a la Comunitat Valenciana, com a la resta d’Espanya i al món ja que és patrimoni immaterial de la humanitat, “guie aquesta campanya de la radiotelevisió pública per a unir a tots els valencians; tots units per À Punt des d’Elx per a tota la Comunitat Valenciana”, ha remarcat Alfred Costa, director general de la radiotelevisió pública valenciana.  

Aquesta campanya va començar el 9 d’octubre amb un videoclip, on la cantant de Beniarrés, Samantha Gilabert fa un duet amb el desaparegut Nino Bravo de la cançò “Mi tierra” del mític artista d’Aielo de Malferit. El videoclip ha sigut un èxit, s’ha fet viral en xarxes i té més de 210.000 visualitzacions en YouTube.

A partir de demà divendres, s’inicia a Elx la segona part d’aquesta promoció d’“A Punt, la veu de tots” amb un vehicle amb la imatge corporativa d’À Punt amb animació que recorrerà tota la Comunitat Valenciana mostrant els missatges la campanya, repartint regals, fent concursos i recordant que aquesta és la radiotelevisió de totes i tots els valencians.

À Punt es bolca amb el Misteri

L’emblemàtic palmerar d’Elx ha sigut el lloc triat per a presentar tot el desplegament especial que la radiotelevisió pública valenciana farà amb motiu del Misteri d’Elx que s'ha celebrat aquest dilluns 1 de novembre després de la suspensió de la pandèmia el 2020 i agost d’enguany. 

Mar Iglesias i Alfred Costa, han presentat a Elx la campanya “À Punt, la veu de tots”
Mar Iglesias i Alfred Costa, han presentat a Elx la campanya “À Punt, la veu de tots” / À Punt

Divendres, 29 d’octubre, el programa Bona vesprada amb Màxim Huerta, Maria Fuster, Joan Espinosa i Maribel Gil, a més del seu equip de reporters itinerants, va tornar a Elx per a no perdre’s detalls dels preparatius del Misteri. El dia de Tots Sants, À Punt va retransmetre els dos actes principals de la festivitat en directe: ‘la Vespra’ a partir de les 10:00 hores, i de vesprada ‘la Festa’ a partir de les 18:45 hores.

Per la seua part, els serveis informatius de la ràdio i la televisió també s'han fet un ressò especial de la celebració del Misteri d’Elx fora de la seua data habitual amb una cobertura específica i extensa en la televisió, la ràdio i el web, tot baix l'etiqyeta #MisterDElxÀPunt a les xarxes.

Cal destacar també que la ciutat d’Elx serà protagonista en el programa del dissabte 6 de novembre a la nit Tresors amb història, que presenta Carolina Ferre. Serà l’últim capítol d’aquest espai que s’ha consolidat en el prime time de la Comunitat Valenciana.  

També et pot interessar

stats