‘Mirada salvatge’ acosta els espectaculars ecosistemes de la Comunitat en À Punt

De dilluns a divendres a les 13:30 hores, la natura valenciana des d’on mai l’havies vist

cabecera-miradasalvatge
La natura valenciana amb una important vessant pedagògica / Departament de Comunicació
01 d'abril 2022 - 10:14

El pròxim 4 d’abril la televisió d’À Punt estrena un nou espai divulgatiu a les 13:30 hores que acompanyarà de dilluns a divendres les espectadores i els espectadors abans de l’informatiu NTC Migdia. Es tracta de Mirada salvatge una sèrie documental de 25 capítols de mitja hora de durada sobre la riquesa natural de la Comunitat Valenciana.

L’espai ens presenta una àmplia visió del nostre patrimoni natural a través de múltiples paratges representatius de la geografia valenciana, en atenció al seu valor ecològic i estètic, projectant-los com grans reservoris de vida salvatge.

Mirada salvatge comença dilluns 4 d'abril
Mirada salvatge comença dilluns 4 d'abril

 “Necessitem la natura i l’aire lliure per a desenvolupar la nostra vida en plenitud i afortunadament, la nostra comunitat atresora meravellosos i diversos ecosistemes ―explica Batiste Miguel, director del programa produït per Docuproducciones―. Mirada salvatge mostra els tresors naturals ocults que tenim la sort de tindre a la nostra comunitat i que descobrim als espectadors mentre gaudeixen d’històries interessants amb les imatges més espectaculars. És un programa sostenible, compromés amb el medi ambient i impulsor de la sostenibilitat i la defensa de la natura.”

Les seqüències més cridaneres relatives al comportament dels animals salvatges, s’aniran desenvolupant al llarg de cada episodi. Destaquen les visites tant a fons marins com a les muntanyes més destacades d’arreu de les comarques valencianes.

Un espai per a tota la família.
Un espai per a tota la família.

Entre les zones que es visitaran destaquen la marjal d’Almenara, la Tinença de Benifassà, el Racó d’Ademús, l’Albufera de València, el Penyal d’Ifac, les Salines de Santa Pola i la Serra Gelada entre molts altres que anirà acostant Mirada salvatge. A partir de dilluns, abans de parar taula, és moment de gaudir en À Punt, de la sèrie que mira als ulls de la natura valenciana amb una important vessant pedagògica que contribueix a l’educació i promou el patrimoni mediambiental del nostre territori. 

També et pot interessar

stats