'Milo', 'Mibots univers' i 'Traç crític' es comboien amb La Colla!

Els pròxims divendres i dilluns festius, la televisió d’À Punt emet programació infantil a partir de les 7:00 h del matí

Univers Mibots
Univers Mibots / Departament de Comunicació
05 d'abril 2023 - 13:00

Diumenge és el gran dia! Tres noves sèries arriben a La Colla per a comboiar-se amb els menuts i menudes de la casa. A partir de les 9:30 h, el gatet 'Milo', els robots de 'Mibots univers' i el nàufrag Nassotis, de 'Traç crític', viuran les seues aventures en la televisió d'À Punt. Després, com sempre, els capítols estaran disponibles a la carta en el web de La Colla.

Milo és un gat aventurer de cinc anys que amb els seus amics, Lofty i Lark, fa servir el joc de rols per a explorar l'ampli món dels treballs i les vocacions. Els robotets Mibots viatgen al voltant de l'univers amb la missió d'aprendre sobre els planetes que visiten. Ara estan a la Terra i ací viuran aventures divertides i emocionants en la seua ànsia per aprendre. Tots els seus descobriments els registraran en un minuciós diari en vídeo. 

Milo és un gat aventurer de cinc anys.
Milo és un gat aventurer de cinc anys.

I un nàufrag, una illa deserta, un oceà i milers de dibuixos per a riure del món modern amb l'estil de les vinyetes d’Ortifus, l'humorista gràfic valencià, és 'Traç crític'. Nassotis és el protagonista d'aquesta sèrie, nàufrag que viu feliç i tranquil a la seua illa deserta, on arriben tot tipus de missatges absurds i que faran volar la seua imaginació. 

Cada capítol arranca amb l'arribada d'un missatge en una botella, un visitant en un vaixell, el colp d'un coco sobre el seu cap... A partir d'ací, 'Traç crític' tracta temes com ara els desnonaments, la contaminació, l'educació, les energies alternatives, la religió, etcètera, des de l'humor i la ironia amb un punt de vista crític, per tal que La Colla passe una bona estona a la vegada que reflexiona sobre cada qüestió plantejada.

Traç crític està signat per Ortifus.
Traç crític està signat per Ortifus.

Comença el dia amb La Colla quan no hi ha escola! Ara també amb un nàufrag en una illa deserta, un oceà i milers de dibuixos per a riure del món modern, més un gatet i uns robots molt curiosos. La Colla creix en Pasqua perquè tots i totes us ho passeu de categoria en les vacances! Perquè La Colla també es comboia en Pasqua!   

També et pot interessar

stats