Els millors lletrejadors i lletrejadores de centres de secundària protagonitzaran les finals de 'Rosquilletres'

Es tracta d'un concurs divulgatiu que promou el treball en equip, la capacitat d'aprenentatge i superació i la intel·ligència lingüística

Concurs d'À Punt Mèdia per a estudiants de secundària
Concurs d'À Punt Mèdia per a estudiants de secundària

Rosquilletres, el concurs de lletrejar d'À Punt on participen estudiants de 2n i 3r d'ESO, viurà aquest cap de setmana les dues apassionants finals en la ràdio i en la televisió. Les finals enfrontaran els millors lletrejadors i lletrejadores de Secundària de la Comunitat Valenciana.

Rosquilletres és un concurs divulgatiu que promou el treball en equip, la capacitat d'aprenentatge i superació i la intel·ligència lingüística. És un programa que s'utilitza com a eina didàctica d'aprenentatge, que millora el valencià als nostres instituts i que és molt valorat pel professorat.

La primera d’aquestes finals està prevista en la ràdio, demà, diumenge, 23 de juny, a partir de les 10:05 hores. La final enfrontarà l’IES Josep Segrelles d’Albaida i l’IES Álvaro Falomir d’Almassora. Durant aquesta temporada, pels 48 programes que ha emés Rosquilletres en la ràdio pública han passat 90 equips i 270 concursants.

Per la seua banda, dilluns 24 de juny està prevista, en horari de prime time, la gran final de Rosquilletres en la televisió d’À Punt. La final es podrà seguir a partir de les 21:50 hores i s’hi enfrontaran els 21 millors lletrejadors i lletrejadores de l’IES Joan Baptista Porcar de Castelló, l’IES Pare Arques de Cocentaina, l’IES Clara Campoamor d’Alaquàs, l’IES de Teulada, l’IES María Blasco de Sant Vicent del Raspeig, el Col·legi Sant Antoni Abat de Canals i l’Institut El Cabanyal de València.

La primera fase de la final deixarà 8 concursants, que competiran a títol individual. El guanyador o guanyadora rebrà de regal un ordinador portàtil i els altres finalistes obtindran una càmera fotogràfica. A més, la classe del guanyador o guanyadora rebrà un viatge a Terra Mítica.

Durant la temporada 2018-2019, en la versió televisiva de Rosquilletres s'han fet 70 programes més la final, on han participat 140 equips i 420 concursants.

També et pot interessar

stats