El millor tenis femení, en À Punt

À Punt retransmetrà la final del BBVA Open Internacional de València

Serà el diumenge 12 de juny a partir de les 17:30 h a través del web (www.apuntmedia.es)

Foto: Open BBVA
En directe pel web d'Apuntmedia.es / Foto: Open BBVA
09 de juny 2022 - 15:00

El millor tenis femení del moment arriba a València amb la disputa d’una nova edició del BBVA Open Internacional. La final, que retransmetrà en directe À Punt a través del seu web www.apuntmedia.es, posarà un colofó brillant a una intensa setmana viscuda a les instal·lacions del l’Sporting Club de Tenis de València.

Foto: Open BBVA
Foto: Open BBVA

A la cita han acudit nou de les cent millors jugadores del circuit internacional, així com una bona representació de les millors raquetes valencianes del moment. L’edició d’enguany de l’Open Internacional de València, que dirigeix l’extenista valenciana Anabel Medina, té una dotació per a premis de 115.000 euros a més de l’al·licient d’haver aconseguit ser el primer torneig WTA125 de la història de la Comunitat Valenciana.

La narració correrà a càrrec de la periodista Mònica Arnau, que tindrà com a comentarista especialista l’extenista, entrenador i divulgador Sergio Guillem.

Foto: Open BBVA
Foto: Open BBVA

À Punt Mèdia continua així la seua aposta ferma per traslladar l’emoció d’aquells esdeveniments esportius amb marcat accent valencià i que es desenvolupen a la nostra comunitat.

També et pot interessar

stats