Miguel Ángel Font Bisier roda a Massarojos ‘Swing: la vida d’un secret’, en què participa À Punt

El rodatge va començar el passat 11 de novembre i està previst que concloga el 28 de novembre.

Una imatge del rodatge
Una imatge del rodatge

La població de Massarojos acull aquests dies el rodatge de la pel·lícula Swing: la vida d’un secret, l’òpera prima de Miguel Ángel Font Bisier. À Punt, en línea amb l’aposta que fa pel cinema valencià, participa en aquest llargmetratge. La pel·lícula és una coproducció de When Lights Are Low S.L. i DC Media que compta també amb la participació de l’Institut Valencià de Cultura i la col·laboració especial de l’Obra Social La Caixa.

Swing: la vida d’un secret narra la història de Judith, una jove que decideix anar amb el seu nóvio a un club d'intercanvi de parelles. Aquesta aventura la portarà a descobrir el secret més profund i sorprenent que s'amaga en la seua família.

El repartiment està format per noms com Paula Braguinsky (Dinamarca, Antes de morir piensa en mí), Jaime Pujol (El comisario, Continuidad de de los parques), Cristina Perales (Viva la vida, De espaldas al mar), Paco Luna (Segunda oportunidad, Allí abajo) o Jorge Motos (Más de 100 mentiras, Si fueras tú).

El rodatge de Swing: la vida d’un secret va començar el passat 11 de novembre en localitzacions de València i Massarojos i està previst que concloga el 28 de novembre. La banda sonora està composta totalment per artistes i grups de la Comunitat Valenciana que canten en valencià: Mireia Vives i Borja Penalba, Remedios Giner, Carmen Aguado, José Manuel Pineda, David Pascual, Alfred Rosselló, Andreu Valor i Mireia Matoses.

També et pot interessar

stats