‘A la merda 2020’, especial de cap d’any d’À Punt, amb Carolina Ferre i Eugeni Alemany

El programa especial començarà amb un espai dedicat a l’humor des d’un hotel i continuarà a la plaça de l’Ajuntament de València.

A les 23:40 h començarà el programa Campanades 2020, que retransmetrà en directe les campanades.
A les 23:40 h començarà el programa Campanades 2020, que retransmetrà en directe les campanades.

À Punt confia, per tercer any consecutiu, la retransmissió de les campanades de 2021 als presentadors Carolina Ferre i Eugeni Alemany. A les 22:40 h es farà la primera connexió des de la plaça de l’Ajuntament de València, que donarà pas a l’especial A la merda 2020, un espai d’humor ple de sorpreses.

Al costat dels presentadors, Carolina i Eugeni, en el programa participaran moltes cares conegudes de la televisió, com l’humorista Òscar Tramoyeres, i personatges de L’Alqueria Blanca, entre altres.

A les 23:40 h començarà el programa Campanades 2020, que retransmetrà en directe les campanades. Serà el moment de compartir el raïm i el primer brindis per un esperançat nou any.

A continuació, À Punt oferirà Cantem 2021, un format de karaoke per a continuar la festa amb una entretinguda proposta musical i començar amb bon peu l’any nou sense eixir de casa. Més de dues hores de cançons per a recordar amb diversió des d’À Punt les lletres que pensàvem que eren inoblidables.

Dos concerts de primer d’any i estrena de ‘L’última coronació’

À Punt enceta l’any amb música en la programació. A les 10:00 h, el concert Adda Simfònica i, a les 12:00 h, serà el torn de Germanies de la Capella de Ministrers. En la sobretaula, Eugeni Alemany ens reserva un especial Sueca i Cullera del concurs Atrapa’m si pots. La pel·lícula Memòries d’Àfrica i la repetició d’A la Merda 2020! i del programa TàP Zàping, resum de l’any, completen la vesprada.

Per al prime time (22:00h) de l’1 de gener està prevista l’estrena de la minisèrie L’última coronació. La sèrie ens trasllada a la Rússia imperial de l’any 1896. Nicolau II és coronat nou tsar de Rússia, donant continuïtat a la dinastia Romanov. Però el tsar té una passió secreta: la seua devoció per Matilda Khesinkaya, primera ballarina del ballet rus i amant dels tres grans ducs que sostenen i donen suport a la corona reial. Un romanç que posarà en perill la seguretat de l'Estat.

Més informació en aquest enllaç.

També et pot interessar