‘El matí À Punt’ seguirà en directe la Romeria de la Santa Faç d’Alacant

'El matí À Punt' ha previst un programa especial en directe de les 10:00 a les 13:30 hores i els serveis informatius informaran des de primera hora.

La romeria és un dels moments més importants i destacats del calendari festiu d’Alacant.
La romeria és un dels moments més importants i destacats del calendari festiu d’Alacant.

À Punt Mèdia seguirà de prop aquest dijous la Romeria de la Santa Faç d’Alacant. El magazín El matí À Punt ha previst un programa especial en directe de les 10:00 a les 13:30 hores, amb motiu de la romeria que durant huit quilòmetres transcorre des de la cocatedral de Sant Nicolau fins al monestir de la Santa Faç.

Des de primera hora del matí, els informatius de la ràdio i la televisió d’À Punt faran un ampli seguiment d’aquest pelegrinatge tradicional. La Romeria de la Santa Faç és un dels moments més importants i destacats del calendari festiu d’Alacant. És una manifestació religiosa, cultural i festiva que té més de cinc segles i que cada any reuneix milers d’alacantins.

La Romeria de la Santa Faç és la segona més participativa d’Espanya, després de la d’El Rocío (Huelva). L’Ajuntament d’Alacant repartirà 10.000 canyes entre els romeus i romeues.

Des que À Punt va començar les emissions, segueix les festes populars i les tradicions dels nostres pobles i ciutats per donar-los visibilitat i difondre-les entre tots els valencians i valencianes.

Totes les emissions de la ràdio d’À Punt Mèdia les poden trobar i seguir en l’enllaç següent: https://www.apuntmedia.es i en les aplicacions mòbils i de smart TV.

També et pot interessar

stats