Martín Civera guanya els 52.600 euros del pot del concurs ‘Atrapa’m si pots’

El pot més gran de la història d’À Punt ja té destinatari: Llicenciat en Geografia i Història resident a Paterna, és professor de secundària i li agrada competir als concursos de televisió

El concurs Atrapa’m si pots ha entregat aquesta nit els 52.600 euros de premi al concursant Martín Civera López de Paterna.
El concurs Atrapa’m si pots ha entregat aquesta nit els 52.600 euros de premi al concursant Martín Civera López de Paterna. / Javier Gramuntell Cabo
15 de juny 2023 - 23:15

El pot més gran de la història d’À Punt ja té destinatari. El concurs Atrapa’m si pots ha entregat aquesta nit els 52.600 euros de premi al concursant Martín Civera López de Paterna.

Aquest llicenciat en Geografia i Història, de 52 anys, és professor de secundària i també va treballar com a bibliotecari.

Martín Civera té 52.600 euros per a les vacances d'estiu. Enhorabona!
Martín Civera té 52.600 euros per a les vacances d'estiu. Enhorabona! / Javier Gramuntell Cabo

Durant tota la setmana ha demostrat ser un concursant molt àgil i amb uns coneixements molt transversals a l’hora de contestar les preguntes del programa que presenta Òscar Tramoyeres. Per a vèncer el seu contrincant i arribar al minut final, ha identificat a Vicente Rojo com el militar de la Font de la Figuera que va ser cap de l’Estat Major de l’Exèrcit Popular de la República durant la Guerra Civil. En el minut final, entre altres respostes encertades, ha sigut capaç de reconéixer el peix que s’amagava darrere del nom científic ‘Valencia Hispanica’: el samaruc.

Martín és llicenciat en Geografia i Història, té 52 anys, és professor de secundària i tam-bé va treballar com a bibliotecari.
Martín és llicenciat en Geografia i Història, té 52 anys, és professor de secundària i tam-bé va treballar com a bibliotecari. / Javier Gramuntell Cabo

No és la primera vegada que Martín Civera López participa en un concurs de la televisió, de fet, ja va estar a El Cazador de Televisió Espanyola. Però sense dubte, el seu pas per À Punt li permetrà gaudir de les seues aficions aquest estiu com ara viatjar i tastar cuina tradicional del món.

El plató de l'Atrapa'm si pots s'ha vestit de celebració aquesta nit
El plató de l'Atrapa'm si pots s'ha vestit de celebració aquesta nit / Javier Gramuntell Cabo

Al llarg dels cinc anys d’emissió del concurs Atrapa’m si pots, s’havia donat el pot en sis ocasions, amb unes quantitats de 33.800€, 15.000€, 4.800€, 48.400 €, 28.400 € i 16.400 €, respectivament. En esta setena ocasió, es batran tots els rècords del programa i de la cadena.

Donem el pot més gran d'Atrapa'm si pots

👻 En #AtrapamSiPots, el fantasma de Canterville ha conduït Martín fins al pot de 52.600 € amb una velocitat... mortal 💸! Els fantasmes de Nadal de Dickens han estat a punt de jugar-li una mala passada 🙈, però finalment s'ha imposat l'esperit de Wilde, perquè 'La veritat és rarament pura i mai simple"✍️. 💻 Tens totes les dades d'aquest dia històric en Atrapa'm si pots 💰🏃, ací 👇 web.apunt.es/MartinGuanyaPotAtrapam

Posted by À Punt on Thursday, June 15, 2023

També et pot interessar

stats