María Jesús, amb el seu inseparable acordió, visita i apadrina ‘Fas festa’

El programa més fester d’À Punt connectarà en directe amb les festes de Sant Jaume d’Alboraig, a la Foia de Bunyol, i la baixada a l’ermita de la Mare de Déu del Carme de la Canyada, a l’Alt Vinalopó.

maria jesus
María Jesús i el seu acordió / À Punt
13 de juliol 2073 - 09:29

Aquest divendres a la nit el programa Fas festa participarà en directe dels carrers engalanats de les festes de Sant Jaume d’Alboraig i la baixada a l’ermita de la Mare de Déu del Carme de la Canyada.

Ferran Cano condueix aquesta setmana una nova entrega de Fas festa, en companyia de María Jesús i el seu inseparable acordió. Amb ella farem un viatge en el temps per la vida artística i festera de qui va ser la xiqueta de la Malva-rosa i connectarem en directe amb les festes de Sant Jaume d’Alboraig, a la Foia de Bunyol, i la baixada a l’ermita de la Mare de Déu del Carme de la Canyada, a l’Alt Vinalopó.

El capità cristià al barri de sant Blai d'Alacant
El capità cristià al barri de sant Blai d'Alacant

A més, els reporters del programa (Berta Bàidez, Rosa Porta i Carles Navarro) han viscut en primera persona moltes festes del juliol de nord a sud del nostre territori. Han participat en la tradicional cremà dels ninots de l’Alcora, a la comarca de l’Alcalatén; les entrades mora i cristiana del barri de sant Blai d’Alacant; la benedicció dels cotxes de sant Cristòfol, a València; la passejada i la coetada de Picanya, a l’Horta Sud, i l’ofrena a la Santíssima Creu d’Almussafes, a la comarca de la Ribera Baixa.

Rosa Porta celebrant sant Cristòfol
Rosa Porta celebrant sant Cristòfol

Fas festa és el millor calendari d’ofertes culturals i lúdiques per a gaudir de l’estiu, amb bones idees per acostar-se, com fan els reporters del programa, a viure de prop la festa dels nostres pobles i ciutats.

També et pot interessar

stats