Mamen García i Jandro, pròxims convidats en ‘La vida al Màxim’

Aquest dissabte a partir de les 22 hores, torna el programa d'entrevistes en què els convidats obrin el cor al periodista i escriptor Màxim Huerta

LVAM PGM03 MG 8567
Jandro i Mamen García visiten La Vida al Màxim / Jose San Joaquin Deusa
30 de juny 2023 - 13:32

Dos artistes valencians venen a xarrar amb el periodista i escriptor Màxim Huerta el dissabte 1 de juliol a les 22 hores: l'actriu Mamen García i l’humorista Jandro. Amb carreres professionals molt polifacètiques, descobrirem que tots dos tenen molt a comptar sobre les experiències acumulades en les seues extenses i variades trajectòries.

La vida al Máxim, format coproduït per València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), serà l’escenari ideal per a obrir els cors en l'ambient relaxat i festiu que cada cap de setmana ofereix als convidats la casa de Màxim Huerta amb Pau Fornés, Amparo Moreno i els veïns que s'autoconviden a la festa dels dissabtes a la nit en À Punt.

Dissabte a les 22 hores, l'entreteniment amb majúscules.
Dissabte a les 22 hores, l'entreteniment amb majúscules. / Jose San Joaquin Deusa

L’actriu d'Ontinyent (Vall d’Albaida) és una de les cares més populars de la televisió gràcies a papers en sèries com La que se avecina o Señoras del (h)AMPA. A més, ha treballat en una vintena de pel·lícules i altres tantes obres de teatre, on destaquen els musicals Billy Eliot, El hombre de La Mancha o El diluvio que viene. Mamen García compta amb una faceta com a cantant, compositora i pianista desconeguda per al gran públic.

Jandro sorprendrà els assistents a la festa amb la seua màgia
Jandro sorprendrà els assistents a la festa amb la seua màgia / Jose San Joaquin Deusa

Alejandro López García, més conegut com a Jandro, és un totterreny dels escenaris, on exerceix de presentador de televisió, humorista i mag. Poca gent coneix la seua labor com a escriptor i guionista. Entre els programes que han comptat amb la seua col·laboració en aquestes facetes destaquen El hormiguero o Got Talent.

 

També et pot interessar

stats