El magazín de ‘Les notícies del matí’ fa el programa de divendres des d’Alacant

A partir de les 10 del matí, amb Clara Castelló i Alba Requejo

Clara Castelló i l'equip de Les notícies del matí es desplacen a Alacant
Clara Castelló i l'equip de 'Les notícies del matí' es desplacen a Alacant / Departament de Comunicació
16 de febrer 2023 - 14:38

À Punt continua celebrant la Setmana de la Ràdio.

Este divendres, l’equip del magazín ‘Les notícies del matí’, que presenten Clara Castelló i Alba Requejo, es trasllada a Alacant. Des des la Casa de Gadea-Casa de les Bruixes, seu de la Generalitat a Alacant, aquest espai divulgatiu, d’entreteniment i informació parlarà de temes relacionats amb el que més interessa als alacantins i alacantines.

Des de les 10 hores i fins a les 12, el magazín radiofònic Les notícies del matí aprofundirà en la nova mobilitat aprofitant que Alacant enceta una de les obres més importants a l'accés a la ciutat i a la zona centre. Amb l’ajuda de persones expertes, s’indagarà en com afronten el futur urbanístic les grans ciutats.

L’espai aprofitarà que és la Setmana de la Ràdio per a descobrir l'arxiu sonor "Devuélveme la voz", un projecte de la Universitat d'Alacant que atresora material sonor d’emissores de ràdio gestionades per persones exiliades per la dictadura franquista. També analitzarà com ha canviat aquest mitjà des que nasqué i com acara el futur.

D’altra banda, s’endinsarà en la figura del poeta Miguel Hernández, arran de la distinció que la seua ciutat natal, Oriola, li atorgarà divendres mateix a Joan Manuel Serrat per difondre la seua obra.

El magazín radiofònica tampoc s’oblidarà del Carnestoltes. Descobrirem com es viu a la ciutat d’Alacant i ens proposaran altres plans d'oci. Per exemple, una visita al musical Ghost. Part de l'elenc d’este espectacle els acompanyarà en directe. Tot això i molt més en la ràdio d’À Punt que cada vegada està més a prop de la nostra gent.

També et pot interessar

stats