Lucrecia, padrina setmanal del concurs dels divendres a la nit ‘Tresor o trasto’

En aquesta edició jugarem amb una pilota signada per Diego Armando Maradona i un casc original de la nissaga La guerra de les galàxies.

Lucrecia estarà al concurs 'Tresor o trasto'
Lucrecia estarà al concurs 'Tresor o trasto' / Departament de Comunicació
09 de març 2023 - 11:36

Divendres que ve, 10 de març, a partir de les 22:00 hores, el concurs Tresor o trasto emet un nou lliurament de premi sorprenent, però els participants no ho tindran gens fàcil per aconseguir-ho. L’aparador està carregar de peces d’allò més temptadores i la seua vàlua té molts elements a considerar.

Aquesta setmana els concursants jugaran amb un contrabaix de la societat musical Primitiva de Llíria, la banda civil més antiga d'Espanya; dues estores fetes a mà portades des de Crevillent per l'empresa valenciana Veo, Veo; i un gravat original i numerat de l’artista Juan García Ripollés.

A més, l’experta en antiguitats Arabella León contarà la història que amaguen objectes tan buscats per l'univers fan com unes xapes d'edició limitada de la pel·lícula de Rambo; una pilota signada per molts dels jugadors del Barcelona CF en la temporada 83-84, inclosa la de la llegenda Diego Armando Maradona o una nina d’edició especial creada a partir del bust real de Lola Flores.

Però, sens dubte, la nota divertida de la nit la posarà la padrina d'aquest programa, la cantant Lucrecia. Ella haurà de descriure, sense que les concursants puguen veure’l, un dels cascos originals de Darth Vader en la nissaga La guerra de les galàxies. Serà el tresor de la nit? Lucrecia, a més, aportarà al concurs un vestit de la seua pròpia col·lecció ‘by Lucrecia’ amb un retrat contemporani d’ella mateixa imprés sobre un fons blau marí.

Amb tot això, les concursants d’aquesta setmana hauran d'aguditzar l'enginy i descartar el que consideren trastos fins a triar l'objecte d'or amb el qual es queden. Mireya i Rosana concursen amb la intenció d'emportar-se els 10.000 euros. La primera és mestra, la segona, periodista, i des de fa cinc anys tenen una relació. La seua compenetració i un pessic de bona sort els servirà per a alçar-se amb un dels premis més alts lliurats fins hui.  

També et pot interessar

stats