‘Loving Comunitat Valenciana’ torna per a proposar-nos rutes interessants per a l’estiu

Hu Zhao, presentador del programa, enceta huit noves aventures per a descobrir el turisme intern al nostre territori

Segona temporada de 'Loving Comunitat Valenciana'
12 de juliol 2021 - 11:10

Aquest dimecres a les 22 hores comença la segona temporada del programa Loving Comunitat Valenciana. El presentador, Hu Zhao, té reservades propostes d’estiu recomanables per als espectadors i espectadores d’À Punt que, com ell, volen recórrer el territori valencià a fons durant les vacances. Loving Comunitat Valenciana és un format d’entreteniment en col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i À Punt Mèdia.

En aquesta nova temporada el programa oferirà huit rutes de seixanta minuts per a fomentar el turisme intern: la ruta dels castells, el territori Borja, la ruta del Greal, la ruta Berlanga, la ruta de la seda, els camins de dinosaures, les rutes de Jaume I i la ruta de museus d’art contemporani.

Des del 14 de juliol a l’1 de setembre, À Punt es converteix en la millor guia audiovisual de viatges. Prendre nota cada setmana o tornar a recuperar el programa a la carta al web d’À Punt Mèdia per a no perdre’s cap detall és la millor manera d’assaborir Loving Comunitat Valenciana. Hu Zhao parlarà amb la nostra gent, coneixerà paraules i expressions en valencià, tastarà menjars, begudes i experiències que faran que al final de cada capítol se senta com un valencià més i amb ganes de tornar. Cada setmana ens actualitza els espais rurals, les ofertes culturals, les propostes gastronòmiques, excursions, mercats de proximitat i una llarga llista d’opcions per a gaudir del nostre patrimoni històric.

Hu Zhao és un jove xinés de 27 anys que en visitar València es va enamorar de la nostra terra i la nostra gent. La seua vida transcorre entre la Xina i València. És professor de xinés i cultura xinesa a la Xina, té un màster en Patrimoni Cultural, Identificació, Anàlisi i Gestió per la Universitat de València i ha fet estudis d’interpretació per l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València. En el seu temps lliure ha sigut organitzador d’esdeveniments i exposicions al Casino Lliberal d’Algemesí.

Loving Comunitat Valenciana, el programa d’entreteniment del prime time dels dimecres, destinat a un públic familiar, en què es difon la promoció de turisme a la Comunitat Valenciana, és ja un referent dins la graella de la televisió pública valenciana.

També et pot interessar

stats