‘El meu lloc al món’ torna al maig amb noves cares populars i les seues recomanacions turístiques

La cantant valenciana Samantha, exjurat de ‘Duel de veus’; l’exfutbolista del València CF Amedeo Carboni; l’actor de ‘L’Alqueria Blanca’ Ferran Gadea; el presentador Boris Izaguirre; el raper Arkano; l’escriptora Elvira Lindo i el presentador i humorista Eugeni Alemany han confirmat la seua participació en el programa d’entreteniment

El programa ‘A la Ventura’ tractarà demà divendres el paper de l’Església en la pandèmia amb el cardenal i arquebisbe de València, Antonio Cañizares

‘El meu lloc al món’ torna al maig amb noves cares populars i les seues recomanacions turístiques
‘El meu lloc al món’ torna al maig amb noves cares populars i les seues recomanacions turístiques / Departament de Comunicació
29 d'abril 2021 - 13:54

El meu lloc al món torna a la programació d’À Punt a partir del dimecres 19 de maig, en prime time, de 22 a 23 hores. Serà una segona temporada després de l’èxit d’audiència de la primera. El programa s’inclou dins de la selecció de formats d’entreteniment relacionats amb el Turisme 2020, segons el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i À Punt Mèdia.

En els pròxims huit capítols d’aquesta nova temporada està confirmada la participació de la cantant valenciana Samantha, exjurat de Duel de veus; l’exfutbolista del València CF Amedeo Carboni; l’actor de l’Alqueria Blanca Ferran Gadea; el presentador Boris Izaguirre; el raper Arkano; l’escriptora Elvira Lindo i el presentador i humorista Eugeni Alemany, entre molts altres.

Recordem que El meu lloc al món és un programa d’entreteniment en què un grapat de convidats famosos, de dins i fora de la Comunitat Valenciana, ens mostraran els seus llocs preferits de la nostra terra, espais que formen part dels seus records més personals. Un espai que barreja memòria i territori, històries personals i viatges per les nostres comarques.

Els protagonistes són tres personatges per cada capítol: un personatge de renom nacional, un famós de la Comunitat Valenciana resident ací i un presentador o personatge públic que participa en alguna de les produccions d’À Punt Mèdia.

 

Nous presentadors del programa ‘A la Ventura’

El divendres passat la periodista Marta Ventura es va acomiadar dels espectadors per la seua pròxima maternitat. Per això, a partir d’esta setmana A la Ventura serà conduït per dues conegudes cares del programa, els periodistes Mathies Muñoz i Carolina Salvador.

Mathies Muñoz i Carolina Salvador presenten 'A la Ventura'
Mathies Muñoz i Carolina Salvador presenten 'A la Ventura'

Aquest divendres, a les 21.45 hores, es llança A la Ventura el cardenal i arquebisbe de València, Antonio Cañizares. Quin paper està jugant l'Església en la pandèmia? Com defineix l'actual clima polític? Creu que caldria investigar en profunditat els casos d'abusos sexuals com demana la xarxa de víctimes?

A més, la vespra de l'1 de Maig, el programa analitza la realitat sociolaboral i respon en directe els dubtes de l'audiència. En la radiografia setmanal de la pandèmia, centra la mirada en el futur més pròxim. Quin estiu ens espera? Hi haurà macroconcerts? I Falles?

També et pot interessar

stats