El meu lloc al món torna per a ser l’aparador de propostes turístiques a la Comunitat Valenciana

Demà dimecres, a les 22:00 h, comença la segona temporada amb Eugeni Alemany, el raper Arkano i l’actriu Cristina Fernández.

Cristina Fernández al programa El meu lloc al món
Cristina Fernández al programa El meu lloc al món / Departament de Comunicació
18 de maig 2021 - 12:13

El meu lloc al món torna a la programació d’À Punt a partir de demà dimecres 19 de maig, en prime time, de 22:00 a 23:00  hores.      

Per a estrenar aquesta segona temporada els tres convidats són el presentador del concurs Atrapa’m si pots i humorista Eugeni Alemany, el raper alacantí Arkano (Guillermo López Godínez) i l’actriu Cristina Fernández Pintado que podem veure en el paper de Conxeta a la sèrie L’Alqueria Blanca dels diumenges d’À Punt. Tots tres ens mostraran els seus racons més idíl·lics dins de la Comunitat Valenciana.

Arkano al programa El meu lloc al món
Arkano al programa El meu lloc al món

El meu lloc al món és una producció d'À Punt Mèdia en associació amb Ilusion Media Televisión SL, Producciones Televisivas Mecomlys SL i The Fly hunter SL.

Recordem que El meu lloc al món és un programa d’entreteniment on convidats famosos de dins i fora de la Comunitat Valenciana mostren als espectadors els seus llocs preferits de la nostra terra amb l’objectiu de promocionar el turisme a la Comunitat Valenciana.

Per això, el programa s’inclou dins de la selecció de formats d’entreteniment relacionats amb el Turisme 2020, segons el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i À Punt Mèdia.

Eugeni Alemany ens mostra el seu lloc al món
Eugeni Alemany ens mostra el seu lloc al món

En els pròxims huit capítols d’aquesta nova temporada que comença demà està confirmada la participació de la cantant valenciana Samantha, exjurat de Duel de veus; l’exfutbolista del València CF Amedeo Carboni; l’actor de l’Alqueria Blanca Ferran Gadea; el presentador Boris Izaguirre; l’escriptora Elvira Lindo, l’actor i productor teatral Carles Alberola, l’humorista i actor Edu Soto o la dissenyadora Paola Dominguín, entre molts altres.

El meu lloc al món és una oportunitat per a agafar bones idees per a descobrir, recórrer i gaudir de pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana. Per això, si dimecres no han pres nota de tots els suggeriments, els dissabtes a les 19:30 hores i en el web d’À Punt Mèdia a la carta poden tornar a decidir la destinació dins les seues pròximes escapades al nostre territori.

També et pot interessar

stats