El llargmetratge ‘La innocència’, en què participa À Punt, competirà en el Festival de Cinema de Sant Sebastià

La pel·lícula s'estrenarà a la tardor.

VÍDEO | El llargmetratge ‘La innocència’, en què participa À Punt, competirà en el Festival de Cinema de Sant Sebastià

El Festival de Cinema de Sant Sebastià, que tindrà lloc del 20 al 28 de setembre, ha seleccionat en la secció Nous Directors el llargmetratge La innocència, en el qual participa À Punt Mèdia.

La innocència és l’òpera prima de Lucía Alemany i està rodada en diverses localitats de la Comunitat Valenciana i Catalunya. És una producció de Turaga Films, Un Capricho Producciones i Largato Films. La pel·lícula s’estrenarà a la tardor de la mà de Filmax i sorgeix d’una experiència personal de la directora, que torna al municipi on va nàixer, Traiguera, al Baix Maestrat, per a explicar les seues vivències d’adolescent.

El llargmetratge parla de Lis, una adolescent que somia convertir-se en artista de circ i eixir del seu poble, encara que sap que per a aconseguir-ho haurà de batallar durament amb els pares. És estiu i es passa el dia jugant al carrer amb les amigues i flirtejant amb el seu nóvio, uns anys major que ella. La falta d’intimitat i el xafardeig constant dels veïns obliguen Lis a portar la relació en secret perquè els pares no se n’assabenten. Però aquesta època estival tan idíl·lica arriba a la fi, i amb l’arribada de la tardor descobreix que està embarassada.

La innocència té com a protagonistes Laia Marull, Sergi López, Joel Bosqued i Carmen Arrufat. El guió és de Laia Soler Aragonés i Lucía Alemany. La pel·lícula l’ha produïda Lina Badenes, Belén Sánchez i Juan Gordon. Joan Bordera és el director de fotografia; Juliana Muntanyés, la muntadora; Asier Musitu i Bea Bou s’encarregaren de la direcció d’art; Carlos Lidón, del so; Giovanna Ribes. del vestuari; Natalia Montoya, de la perruqueria i el maquillatge; Sergio Gil de la direcció de producció i Rafa Carmona en va ser el primer ajudant de direcció.

Les pel·lícules de la secció Nous directors opten al Premi Kutxabank-New Directors, dotat amb 50.000 euros destinats a la direcció i a la distribució de la pel·lícula a Espanya. També són candidates al Premi de la Joventut que atorga un jurat format per vora 300 joves estudiants d’entre 18 i 25 anys.

També et pot interessar