El llargmetratge ‘Cuerdas’, en què participa À Punt, competirà al Festival Internacional de Sitges

Competirà en la secció oficial del certamen internacional de cinema fantàstic.

Cartell de la pel·lícula.
Cartell de la pel·lícula.

El Festival Internacional de Sitges projectarà demà divendres 11 d’octubre el llargmetratge Cuerdas, en què participa À Punt Mèdia. La pel·lícula és l’òpera prima del director José Luis Montesinos, i competirà en la secció oficial del certamen internacional de cinema fantàstic. La projecció està prevista a partir de les 18:30 hores.

Cuerdas és un thriller que ens relata la vida d’Elena, una jove que ha quedat tetraplègica després d’un accident, i que a pesar de la seua situació vol viure sola en una masia. Allí només té un gos, ensinistrat especialment per a ajudar-la. Però el que havia de ser el seu millor amic ha contret una malaltia estranya i s’ha convertit en el seu pitjor enemic.

Sitges serà només el primer pas d’aquest llargmetratge. Cuerdas es projectarà també durant el mes d’octubre en el festival Som Cinema de Lleida (el 25 d’octubre) i la Mostra de València ha previst un passe especial el 30 d’octubre amb motiu de Halloween, fora de competició.

José Luis Montesinos va guanyar el 2016 el premi Goya al millor curtmetratge per El Corredor, així com el premi José María Forqué al millor curtmetratge de ficció, entre altres guardons. En Cuerdas, a més d’estrenar-se com a director de llargmetratges, també ha exercit de guionista, conjuntament amb Iakes Blesa. La jove actriu Paula del Río i el veterà actor Miguel Ángel Jenner són els protagonistes d’aquesta pel·lícula.

També et pot interessar

stats