‘El laberint de Pau’, sèrie d’estrena diumenge a la nit

Un drama històric suís, escrita per Petra Volpe i dirigida per Michael Schaerer. 

Laberint de Pau els diumenges a les 21.45
'El laberint de Pau' els diumenges a les 21.45 / Departament de Comunicació
18 de novembre 2022 - 09:26

Aquest diumenge À Punt estrena a les 21:45 h la minisèrie de sis capítols El laberint de Pau, un drama històric suís, escrita per Petra Volpe i dirigida per Michael Schaerer.

La sèrie segueix tres joves adults en una família en l'època suïssa posterior a la Segona Guerra Mundial i tracta el tema de la campanya de Buchenwald, entre altres coses.

Laberint de Pau és una mini sèrie de sis capítols
Laberint de Pau és una mini sèrie de sis capítols

La guerra ha acabat i la neutral Suïssa s'ha salvat del conflicte. La família de Klara mira amb il·lusió cap al futur mentre ella cuida els joves supervivents de l'Holocaust. Johann espera salvar i modernitzar l'empresa tèxtil del seu sogre. I Egon, nouvingut del servei militar, fa els seus primers passos en l'oficina del fiscal general perseguint nazis fugitius. Els tres prompte s'adonen que la façana de la pau es compra amb la sang de les víctimes de la guerra. Les ambicions professionals de Johann l’acosten als qui van cometre crims de guerra atroços. Klara arrisca el seu matrimoni mentre s'acosta cada vegada més a un dels supervivents, als qui els vilatans reben amb desconfiança. I Egon es troba atrapat en un sistema que voluntàriament fa els ulls grossos cap als criminals nazis per motius econòmics.

Dos intèrprets d’aquesta sèrie de 2020 van guanyar un premi de cinema de televisió suís.

També et pot interessar

stats