L’última jornada de la fase regular de Segona B en directe en la televisió d’À Punt

El pròxim diumenge 21 de març a les 12:00 h per ‘La finestra esportiva’, el partit entre el CF La Nucia i l’Hèrcules d’Alacant CF

La Nucia celebra la classificació en el vestidor
La Nucia / À Punt Esports
18 de març 2021 - 16:12

Burjassot, 18 de març de 2021. À Punt retransmetrà aquest diumenge 21 de març a les 12:00 h el partit que tancarà la primera fase de la competició en el Grup III de Segona Divisió B entre el CF La Nucia i l’Hèrcules d’Alacant CF que definirà el futur dels dos equips en la temporada.

Els dos conjunts afronten aquest últim duel de la fase de grups amb objectius diferents. Mentre l’Hèrcules vol assegurar el quart lloc en la classificació, que li donarà dret a formar part de la nova categoria que s’equipararà a la Segona Divisió B la pròxima temporada, La Nucia lluita per estar en aqueix grup d’equips i evitar disputar la fase de descens.

El conjunt del Camilo Cano, amb un punt més en la classificació que el filial del Llevant i dos punts més que l’Atzeneta, necessita la victòria per a no dependre del resultat dels altres partits i assegurar la permanència en la categoria que serà la pròxima campanya la Tercera Divisió nacional de futbol.

Gustavo Clemente i Jorge Sanchis narraran aquest interessantíssim i transcendental enfrontament que comptarà amb els comentaris de l’exjugador i tècnic Miguel Ángel Mullor.

        À Punt ofereix en directe els compromisos més importants dels equips de la Comunitat Valenciana en les diferents modalitats esportives.  

També et pot interessar

stats