L'SAMC i la CVMC promouen un certamen per a visibilitzar la creativitat de les dones

La Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació promou un certamen de peces audiovisuals destinat a fer visible l’acció creativa de les dones valencianes.

L\'SAMC i la CVMC promouen un certamen per a visibilitzar la creativitat de les dones

L’objectiu de la convocatòria respon a la voluntat de reconéixer la dona com a subjecte de creació artística, intel·lectual i cultural en un sentit ampli, així com a la necessitat de pluralitzar les representacions audiovisuals sobre les dones valencianes. Al mateix temps, la CVMC, a través d’À Punt Mèdia, es proposa incorporar a l’espai públic de comunicació valencià la diversitat de mirades i veus de la societat valenciana a partir d’un certamen de registre obert i no exclusivament professional.

El certamen té el lema “La dona mira. Mira la dona” i està obert a qualsevol tipus de treball audiovisual: arts plàstiques, arts dramàtiques, literatura, música, creació audiovisual i també gastronomia, educació, ecologia, innovació en qualsevol àmbit, etc. Les peces tindran una duració mínima de 30 segons i màxima de 3 minuts, crèdits inclosos, i podran abastar qualsevol gènere, forma d’expressió i recurs artístic i creatiu de l’àmbit audiovisual. A més a més, es podran fer amb qualsevol dispositiu de gravació (càmera de telèfon mòbil, càmera fotogràfica digital, tauleta digital, videocàmera...). El lliurament del projecte podrà realitzar-se fins al 31 de maig a les 22.00 hores. 

Trobareu tota la informació en el web de la CVMC

També et pot interessar

stats